Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Σε δημόσιο διάλογο καλεί το Σύλλογο «Καβοντόρου Γη» η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Καρυστίας

Ανοιχτή πρόσκληση στο Σύλλογο «Καβοντόρου Γη» για δημόσιο διάλογο απευθύνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Καρυστιας,  θέτοντας ερωτήματα σχετικά με την ύπαρξη τού συλλόγου:

''Αγαπητοί μου συμπολίτες τού συλλόγου "Καβοντόρου Γή". Διάβασα το άρθρο που δημοσιεύσατε σε όλα τα blogs σχετικά με τους δασικούς χάρτες καί τά ΒΑΠΕ.(Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας).

Σάν νέο μέλος τού ΣΠΠΕΝΚ ρώτησα τα παλιά μέλη γιά τη δράση σας αλλά δεν έλαβα πολλές πληροφορίες, ούτε για τη δράση σας ούτε για το διοικητικό συμβούλιο τού συλλόγου σας.

Καί πάλι σαν μέλος της νεοσύστατης Επιτροπής Αγώνα κατά ΒΑΠΕ και κατά της υφαρπαγής της περιουσίας των πολιτών τού τόπου μας, ρώτησα τους υπόλοιπους συναγωνιστές μου αλλά πάλι δεν έλαβα τις πληροφορίες που ήθελα.

Πάντως εγώ βρήκα πριν από 3 χρόνια μία ανάρτηση δικιά σας που αφορούσε το ιδιοκτησιακό της περιοχής Κάβο ντόρο στο blog Eviaportal.

Σάς καλώ ,εκ μέρους της επιτροπής αγώνα, σε δημόσιο διάλογο για να μας λύσετε τις παρακάτω  απορίες σχετικά με την ύπαρξη τού συλλόγου σας.

Ερωτήσεις:

Α) Ποιός είναι ο σκοπός του σωματείου σας?

Β) Με ποιό τρόπο διεκδικεί το συγκεκριμένο σωματείο τα συμφέροντα των μελών του και της περιοχής τα τελευταία 2 χρόνια?

Γ) Ποιοί αποτελούν τα επίσημα όργανα διοίκησης και με ποιά εκλογική διαδικασία?

Δ)Έχουν μέλη της σημερινής ή προηγούμενης διοίκησης του Σωματείου, άμεση σχέση εξάρτησης με Εταιρία ΒΑΠΕ?

Εμείς είμαστε πάντα υπέρ του Δημόσιου Διαλόγου και προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες, ακόμη και με διαφορετικές απόψεις ,σε συνάντηση και ανοικτή συζήτηση.

Περιμένουμε απάντησή σας.

Φιλικά
για την Επιτροπή Αγώνα Ν.Καρυστίας της 12/2/2017 
Βαρελά Βασιλική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...