Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Γίνε Υποστηρικτής του «Ελπιζώ» - Μοίρασε Ελπίδα

Ο Σύλλογος ''Ελπιζώ'' , ο μοναδικός σύλλογος στην περιοχή της νότιας Καρυστίας που δραστηροποιείται για την στήριξη των καρκινοπαθών, αναλαμβάνει δράση και κοινοποιεί τους στόχους του
για να μπορέσουμε όλοι να κατανοήσουμε την ασθένεια και τις επιδράσεις της στον τρόπο ζωής όλων μας.
Ο «Ελπιζώ» ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2014 στη Κάρυστο Ευβοίας με σκοπό την πολύπλευρη στήριξη των συνανθρώπων μας που πάσχουν από καρκίνο. Οι νεοπλασματικές ασθένειες στην περιοχή της Ν.Ευβοιάς και όχι μόνο, θερίζουν ζωές.

Εμείς αποφασίσαμε να εξωτερικεύσουμε την θέληση για βοήθεια σε όλους εκείνους που δίνουν μια απο τις μεγαλύτερες μάχες της ζωής τους. Συνοδοιπόροι και συναγωνιστές στα δύσκολα, όχι στα εύκολα.

Eίμαστε ένας σύλλογος που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην ευαισθησία των μελών του για τους συμπολίτες μας που δίνουν την δική τους μάχη με τον καρκίνο. Ίσως τη μεγαλύτερη μάχη που δίνει ο άνθρωπος σήμερα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, μέσα στα επόμενα είκοσι χρόνια ένας στους τρείς ανθρώπους κατά την διάρκεια της ζωής του θα παρουσιάσει κάποια μορφή καρκίνου. Αυτό καθιστά απο μόνο του, επιτακτική την ανάγκη για ενημέρωση σχετικά με τους τρόπους πρόληψης και θεραπείας. 

Βοήθησε και εσύ το έργο του Ελπίζω σαν μέλος, υποστηρικτής η και φίλος για να βοηθήσουμε τους ασθενείς με καρκίνο και να σκορπίσουμε χαμόγελα ...Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...