Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Πλούσιο σε αθλητικές δραστηριότητες το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2016 για το Ναυτικό Όμιλο Καρύστου


Πλούσιο σε αθλητικές δραστηριότητες με προκρίσεις και μετάλλια το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2016 για το Ναυτικό Όμιλο Καρύστου, με αγώνες αλιείας, ποδηλασίας και τοξοβολίας.

Αθλητική αλιεία
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Σαρωνικό κόλπο, μετά από δύο αγώνες που είχαν προηγηθεί, ο τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας από Σκάφος. Διοργανωτής ο Ο.Ε.Α. &Ν.Α.Πειραιά. 

Είχαμε την ανακήρυξη του Πρωταθλητή για το 2016, της Πρωταθλήτριας ομάδας, καθώς και της Εθνικής που θα μας εκπροσωπήσει το 2017 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου κατάφερε να αναδείξει πρωταθλητή Ελλάδος τον αθλητή του Κωνσταντίνο Δρόσο και Τριταθλητή Ελλάδος τον αθλητή του Χρήστο Βερούχη.

Και φυσικά το μεγάλο γεγονός είναι ότι ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου για ακόμα μια φορά, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος, με τους αθλητές Κώστα Δρόσο, Αντώνη Δρόσο, Χρήστο Βερούχη και Τάσο Περιβολάρη.

Ως αποτέλεσμα των επιτυχιών αυτών είναι 3 αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου να κατακτήσουν την 1η, 3η και 5η θέση, από τις 6 θέσεις της Εθνικής Ελλάδος στο ψάρεμα από αγκυροβολημένο σκάφος και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αλιείας που θα γίνει τον Απρίλιο του 2017 στην Κροατία. Οι 3 αθλητές μας είναι ο Κώστας Δρόσος, ο Χρήστος Βερούχης και ο Τάσος Περιβολάρης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΟΣΟΣ

 ΤΡΙΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016, ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΟΥΧΗΣ

Η ομάδα του ΝΟΚ μετά τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος (από αριστερά προς τα δεξιά: Κώστας Δρόσος, Τάσος Περιβολάρης, Αντώνης Δρόσος, Χρήστος Βερούχης)

Όλοι οι αθλητές του ΝΟΚ που συμμετείχαν στον αγώνα.Από αριστερά όρθιοι Κουτσουρέλης Θανάσης, Βερούχης Χρήστος, Οικονόμου Δήμος, Δρόσος Αντώνης.
Από αριστερά καθιστοί Δρόσος Κώστας, Περιβολάρης Τάσος, Σολομωνίδης Δημήτρης.

Η Εθνική Ελλάδος

Ποδηλασία
Η ποδηλατική ομάδα του Ν.Ο. Καρύστου, συμμετείχε με 18 αθλητές, στις Πανελλήνιες Ποδηλατικές Ημέρες Νεολαίας 24 & 25/9/2016, που διοργάνωσε η ΕΟΠ στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων, στον Άγιο Ανδρέα. Μια κορυφαία διοργάνωση για αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών μίνι μικρών/μεγάλων, παμπαίδων και παγκορασίδων.
Ποδηλατικά σωματεία από όλη την χώρα συμμετείχαν με τις μικρές κατηγορίες αθλητών και αθλητριών. Οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ήταν 396 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Για το Ναυτικό Όμιλο Καρύστου, στην κατηγορία μίνι μικρά κορίτσια ασημένιο μετάλλιο πήρε στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης, η Χριστίνα Αλεξανδρή.

Επίσης στην ίδια κατηγορία η ίδια αθλήτρια, Χριστίνα Αλεξανδρή, πήρε ασημένιο μετάλλιο στον αγώνα δεξιοτεχνίας.

Στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια την 5η θέση κατέλαβε ο Γιώργος Πολυχρονίου, στον αγώνα δεξιοτεχνίας.

Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας:
  • Ατομική χρονομέτρηση /Μίνι μικρά κορίτσια (σε σύνολο αθλητών 27): 
  • Αλεξανδρή Χριστίνα 2η,Μπουρέλου Αναστασία 17η, Ευφροσύνη Ειρήνη 22η.
  • Ατομική χρονομέτρηση /Μίνι μικρά αγόρια (σε σύνολο αθλητών 71): 
  • Σκοπελίτης Ελευθέριος 17ος, Κολόμπαρης Ιωάννης 30ος, Αλεξανδρής Θάνος 38ος, Πολυχρονίου Γιώργος 47ος, Αλέξανδρής Γιώργος 56ος, Σούκουλης Παντελής 59ος
  • Ατομική χρονομέτρηση /Μίνι μεγάλα κορίτσια (σε σύνολο αθλητών 36): 
  • Αθανασίου Ιωάννα 12η, Αλεξανδρή Ελένη 22η, Μπαϊρακτάρη Αντωνία 31η.
  • Ατομική χρονομέτρηση /Μίνι μεγάλα αγόρια (σε σύνολο αθλητών 87): 
  • Σκοπελίτης Βασίλης 43ος, Ευφροσύνης Γιώργος 44ος, Καδόγλου Βαγγέλης 84ος
  • Ατομική χρονομέτρηση παμπαίδων (σε σύνολο αθλητών 99):
  • Λουκάς Κώστας 18ος, Μπουρέλος Δημήτρης 84ος.
  • Αγώνας δεξιοτεχνίας Μίνι μικρά κορίτσια (σε σύνολο αθλητών 27):
  • Αλεξανδρή Χριστίνα 2η, Μπουρέλου Αναστασία 10η, Ευφροσύνη Ειρήνη 17η.
  • Αγώνας δεξιοτεχνίας Μίνι μικρά αγόρια (σε σύνολο αθλητών 67):
  • Πολυχρονίου Γιώργος 5ος, Σκοπελίτης Λευτέρης 26ος, Σούκουλης Παντελής 27ος, Αλεξανδρής Γιώργος 32ος, Αλεξανδρής Θάνος 46ος, Κολόμπαρης Γιάννης 54ος
  • Αγώνας δεξιοτεχνίας Μίνι μεγάλα κορίτσια (σε σύνολο αθλητών 28):
  • Αλεξανδρή Ελένη 8η, Μπαϊρακτάρη Αντωνία 13η, Αθανασίου Ιωάννα 24η.
  • Αγώνας δεξιοτεχνίας Μίνι μεγάλα αγόρια (σε σύνολο αθλητών 79):
  • Σκοπελίτης Βασίλης 8ος, Ευφροσύνης Γιώργος 29ος, Καδόγλου Βαγγέλης 72ος
  • Αγώνας Αντοχής Παμπαίδες (σε σύνολο αθλητών 60):
  • Λουκάς Κωνσταντίνος 28ος
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Λουκάς, υπερέβαλε εαυτόν, καταφέρνοντας να τερματίσει 28ος, μετά από τεχνικές δυσκολίες που συνέβησαν στην πορεία του.

Η συμμετοχή της ποδηλατικής μας ομάδας, ήταν μια από τις πιο πολυάριθμες και όσα παιδιά συμμετείχαν φέτος για πρώτη φορά σε αυτή την πανελλήνια διοργάνωση έτρεξαν με πάθος και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

(Το link για το site της ομοσπονδίας με τα αποτελέσματα:http://hellenic-cycling.gr/oloklirothikan-me-epitixia-oi-panellinies-imeres-neolaias/)








Εκκίνηση αγώνα αντοχής παμπαίδων

Απονομή 2η θέση Χριστίνα Αλεξανδρή, αγώνας χρονομέτρου

Απονομή 2η θέση Χριστίνα Αλεξανδρή, αγώνας δεξιοτεχνίας

Απονομή 5η θέση, Γιώργος Πολυχρονίου αγώνας δεξιοτεχνίας

Τοξοβολία
Στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2016 διεξήχθη στο Βόλο, το Κύπελλο Ελλάδος Ανοιχτού Χώρου στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών / Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών & Εφήβων-Νεανίδων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου συμμετείχε με 2 αθλήτριες στο ολυμπιακό τόξο:την Μοσχόβη Μαρία στην κατηγορία των Νεανίδων 2x60m καιτην Ντάτσου Έλενα στην κατηγορία των Γυναικών 2x70m.Και οι 2 αθλήτριες κατέκτησαν την 5η θέση στην κατηγορία τους.




Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους, για τις επιτυχίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...