Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Διαδικασία Εκλογής της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας

Διαδικασία Εκλογής Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε.), Νομαρχιακής Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ν.Ε.Κ.Α.Π.), Νομαρχιακής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου (Ν.Ε.Ο.Ε.) και Συντονιστικής Επιτροπής (Σ.Ε.).
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε.), Νομαρχιακής Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ν.Ε.Κ.Α.Π.), Νομαρχιακής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου (Ν.Ε.Ο.Ε.) και Συντονιστικής Επιτροπής (Σ.Ε.) θα γίνουν την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016,
από τις 09:00 μέχρι 19:00. 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 21 ׃00 για τα πιστοποιημένα από την Ε.Κ.Α.Π. μέλη του ΠΑΣΟΚ και την Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 21:00 για όσα νέα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν .

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: Ροζάνης Γιώργος-6976634546 και  Ξεφτεράκη Μαρία – 6945265234 η ηλεκτρονικά στο email της Νομαρχιακής  neenia@pasok.gr. Μπορούν επίσης να ενημερωθούν από το επίσημο ιστότοπο του ΠΑΣΟΚ www.pasok.gr

Στην προσπάθεια που κάνει το Κίνημα να ισχυροποιηθεί δια της ανασυγκρότησής του για να μεγαλώσει η κοινωνική απήχηση της Συμπαράταξης, καλούμε κάθε φίλο της παράταξης να συμμετέχει ενεργά στις διαδικασίες.

Οι πόρτες της παράταξης ήταν είναι και θα παραμείνουν ανοιχτές. 

Ας κάνουμε όλοι μαζί το Κίνημα μας πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...