Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Συμμετοχή της ΕΙΝΝΕΥΒ στην αυριανή στάση εργασίας

Η Γενική Συνέλευση των Ιατρών της ΕΙΝΝΕΥΒ αποφάσισε σήμερα 20.01.2016 μετά από συζήτηση τα εξής:

1)Συμμετέχουμε στην αυριανή στάση εργασίας που έχει προκηρύξει ο ΠΙΣ και η ΟΕΝΓΕ για το Ασφαλιστικό από τις 11πμ έως και τις 15.00.

2)Εκτιμά ότι η καθυστέρηση της αποπληρωμής των εφημεριών των Ιατρών των ΚΥ και Περ/κών Ιατρείων είναι προσχηματική καθώς άλλες ΥΠΕ (πχ 6η ΥΠΕ) έχουν ήδη πληρώσει τους
αναφερόμενους μήνες.Επιθυμούμε να μας δωθεί γραπτή δέσμευση της Διοίκησης της 5ηςΥΠΕ για το χρονοδιάγραμμα της αποπληρωμής. 

3)Προειδοποιούμε για κινητοποιήσεις από 1 Μαρτίου 2016 ,που θα αποφασιτούν από το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ, σε περίπτωση που δεν αποπληρωθούν οι μήνες Νοέμβρης & Οκτώβρης 2015. 

4)Για τις περικοπές των δεδουλευμένων εφημεριών των ΚΥ του 2015 εξουσιοδοτεί το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ να χειριστεί νομικά το θέμα μετά την αποληρωμή όλου του 2015 και ολοκληρωθεί το ύψος των συνολικών περικοπών. 

4)Καλούμε τους συναδέλφους σε αγωνιστική εγρήγορση και σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια για να μην περάσει η νέα σφαγή στο Ασφαλιστικό και κλιμακώνουμε με μαζική συμμετοχή στην Πανελλαδική απεργία της 4ης Φλεβάρη. 

Για την Γενική Συνέλευση
 
ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...