Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Καταμέτρηση ενσήμων «OnLine»

Από αύριο Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου εύκολη πρόσβαση από τον προσωπικό τους υπολογιστή για τις ημέρες ασφάλισης τους αποκτούν εκατομμύρια ασφαλισμένοι εργαζόμενοι. 
Πρόκειται για το σύστημα «Ατλας» όπου στο εξής κάθε εργαζόμενος, θα έχει τη δυνατότητα από τον προσωπικό του υπολογιστή να βλέπει με κάθε λεπτομέρεια το δικό του "ασφαλιστικό βιογραφικό.
Ψηφιοποιημένο είναι πλέον το ασφαλιστικό ιστορικό των εργαζομένων από την 1η Ιανουαρίου του 1994 ενώ μέχρι το τέλος του 2015 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το 100% της καταγραφής και για τα έτη πριν το 1994. 
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΗΔΙΚΑ , οι ασφαλισμένοι, «αρκεί μόνο να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.atlas.gov.gr, να επιλέξουν «Ασφαλιστικό Βιογραφικό» και να καταχωρήσουν τους κωδικούς τους στο Τaxis και τον ΑΜΚΑ τους.   Στην οθόνη τους θα εμφανιστούν συνοπτικά τα διαστήματα ασφάλισης σε κάθε φορέα ενώ με την εκτύπωση θα δουν αναλυτικά όλες τις εγγραφές για κάθε φορέα, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να υπολογίσουν το συνολικό χρόνο ασφάλισης τους , να διαπιστώσουν έγκαιρα πιθανές ελλείψεις ή σημεία που χρήζουν διόρθωσης αλλά και να παρακολουθούν από εδώ και στο εξής κάθε μήνα την απρόσκοπτη ενημέρωση του λογαριασμού τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...