Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Γιάννης Μανώλης - O κ. Ραβιόλος, οφείλει να απαντήσει άμεσα σε ένα κρίσιμο ερώτημα που του έθεσα

O κ. Ραβιόλος, αντί να εξαπολύει ύβρεις εναντίον μου, οφείλει να απαντήσει άμεσα σε ένα κρίσιμο ερώτημα που του έθεσα: 
Ποιος είναι ο λόγος που ο κ. Κουνέλης, ενώ αρχικά ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό "Νέος Δήμος", μετά δύο μέρες την απέσυρε; 

Αυτό για αρχή και έπεται και συνέχεια. 


Γιάννης Μανώλης

8 σχόλια:

  1. O κος Κουνέλης δεν ήταν ποτέ μέλος του συνδυασμού 'Νέος Δήμος-Νέο Ξεκίνημα' ή επίσημα υποψήφιος. Καλύτερα κε Μανώλη να αφήσετε την γκεμπελιστική-παλαιοκομματική προπαγάνδα που εφαρμόζει η παράταξη του πατέρα σας και να προχωρήσετε στην ζωή σας με την επιστήμη που ασκείται. Εννοουμε φυσικά τις πολιτικές επιστήμες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κοσμος το χει τουμπανο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υποτιμάται τον Μπακογιάννη με αυτά που λέτε..έχει και δική του κρίση, και όσο και σας φαίνεται απίστευτο...δεν είναι όλα θέμα ...εκβιασμών, αν και φαίνεται να έχετε πείρα για να τον αναφέρεται συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο που καταφέρνετε κε Μανώλη είναι να θίγετε την προσωπικότητα του κου Κουνέλη. Σας έδωσε την άδεια να χρησιμοποιήσετε το όνομά του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ.Κουνέλης χρειάζεται να του κάνετε τον δικηγόρο? Έχετε αναλάβει και το άτυπο δελτιο τύπου του Αλλιώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσεις, κ. Μανωλη, που ξερετε για τον εκβιασμο του Κουνελη; Σας μιλησε σχετικα; Πριν παει στο Αλλιως η μετα; Ειστε ενα κομμα με το Αλλιως και τα μαθαινετε απο πρωτο χερι; Εχουν λοιπον αδικο οσοι θεωρουν το Αλλιως δουρειο ιππο του Μανωλη, οργανο που ενω εμφανιζεται ως Συριζα κατα βαθος αποτελειται απο ανθρωπους του Μανωλη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βγες βρε Κουνελη και πες τι εγινε να τελιωνουμε λοιπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...