Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Στο Μαρμάρι η τηλεοπτική εκπομπή "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ"

Στην συνέχεια του τριήμερου οδοιπορικού για την ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της νότιας Καρυστίας , σήμερα στα Μαρμάρι υποδεχτήκαμε το συνεργείο της τηλεοπτικής εκπομπής "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ".


Πρόκειται για μια πρόσκληση φιλοξενία που απευθύναμε στην Δημόσια τηλεόραση για την ευρύτερη γνωριμία του τηλεοπτικού της κοινού με όλες τις ομορφιές της Καρυστίας.
Από νωρίς
σήμερα το πρωί, στο λαογραφικό στέκι των γυναικών Μαρμαρίου όλα ήσαν έτοιμα για την υποδοχή αλλά και την γνωριμία του κοινού της Δημόσιας τηλεόρασης με την γαστρονομία της περιοχής μας. 

Στη αυλή μας υποδέχτηκαν όλες οι γυναίκες του Μαρμαρίου με ένα σωρό παραδοσιακά πιάτα αλλά και γλυκά.

Στην συνέχεια μας ξενάγησαν στο παραδοσιακό σπίτι τους, όπου εκεί μέσα σε λίγους τοίχους κατάφεραν να κλείσουν την ιστορία του καημούς , τα ήθη και τα έθιμα των τελευταίων 150 χρόνων του Μαρμαρίου.

Θέλω να πιστεύω, ότι ένα και μόνο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" για ότι έχουν δημιουργήσει έως σήμερα, να φαντάζει πολύ λίγο, σχετικά με την τεράστια συμβολή τους στα πολιτιστικά, γαστρονομικά και τουριστικά δρώμενα του Μαρμαρίου.

Στην συνέχεια το οδοιπορικό μας συνεχίστηκε με σκάφος στα παρθένα νησιά Πεταλοιί, στην περιήγηση και ανάδειξη της ιστορίας τους και όλου του ένδοξου παρελθόντος τους.















Επίσης στα καταγάλανα νερά των νησιών ή εταιρία "Dikelas Dive center" μας έκανε επίδειξη καταδύσεων και υποθαλάσσιων λήψεων με σκοπό την γνωριμία του κοινού με τον καταπληκτικό υποθαλάσσιο κόσμο των νησιών .

Θανάσης Ζαφείρης
Δημ. Σύμβουλος Δήμου Καρύστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...