Τρίτη 23 Απριλίου 2013

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής στο Κτήμα "Μοντοφώλι

The Montofoli Festival   22 - 23   Ιουνίου 2013
Συνεχίζεται και φέτος, για δεύτερη χρονιά, το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής του κτήματος Μοντοφώλι, με εξαιρετική μουσική και αξιόλογους μουσικούς από όλο τον κόσμο.

Συνολικά 15 μουσικοί θα εμφανιστούν και φέτος στη σκηνή του φεστιβάλ, που τοποθετείται στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Μάρκου, για να ερμηνεύσουν έργα μεγάλων συνθετών, όπως Arcangelo Corelli, Johann Sebastian Bach, Luigi Boccherini, Wolfgang Amadeus Mozart, Gabriel Faure, Eugene Ysaye, Bela Kovacs, μεταξύ άλλων, ενώ το κλασικό πρόγραμμα της κάθε βραδιάς θα κλείνει με τζαζ. Και τις δύο βραδιές, ακολουθώντας την «παράδοση» της περσινής χρονιάς, το πρόγραμμα ανοίγουν νεαροί μουσικοί από την Κάρυστο, σπουδαστές του τοπικού Ωδείου Εύας Βασιλοπούλου. 
Στο διήμερο φεστιβάλ συμμετέχουν επίσης το Montofoli string quartet, ο διεθνώς πολυβραβευμένος νεαρός Ισπανός κλαρινετίστας Jose Franch-Ballester, το Eburon brass quintet από το Βέλγιο, ο Γάλλος σαξοφωνίστας Sylvain Rifflet και η συνθέτις και τραγουδίστρια ελληνο-βραζιλιάνικης καταγωγής, Κατερίνα Πολέμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...