Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με συμμετοχή Special OLympics Ευβοιας

Με την ευκαιρία της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, οι Αθλητές των Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας

είχαν τη χαρά να προσκληθούν από το 1ο και 18ο Δημοτικά Σχολεία  Χαλκίδας και να δείξουν μερικά από τα αθλήματα τους

Έτσι από  τις 8:30– 10:30 π.μ  οι αθλητές μας  βρέθηκαν  μαζί  με τις μαθήτριες και τους μαθητές του Σχολείου ,όπου τους επιφυλάχτηκε μια πολύ ενθουσιώδης υποδοχή , και είχαν την ευκαιρία να αθληθούν από κοινού, στο προαύλιο του σχολείου, στα αθλήματα του Bocce ,του Ακοντίου και του Judo με την βοήθεια και τις υποδείξεις των προπονητών S.O. αντίστοιχα Μαρία Μοσχώνη, Χαρά Γλυκού και Γιάννη Δήμου 

Την ομάδα συνόδευσε η Ειρήνη Μερτζιάνη και η  Σταυρούλα Σκιά-Νικολάκη, οι οποίες ευχαρίστησαν τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας κ. Αθανάσιο Καρατσόλια , την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Λουκία Σούρλα καθώς και το Σύλλογο Διδασκόντων για τη πρόσκληση και την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τη θερμή υποδοχή που επιφυλάχτηκε  στους αθλητές μας . Ο Αποχαιρετισμός συνοδεύτηκε από την υπόσχεση ότι όλοι μαζί θα συναντηθούν σύντομα στο γήπεδο του Bocce.

Στη συνέχεια οι Αθλητές μας επισκέφτηκαν το 18ο Δημοτικό Σχολείο όπου η υποδοχή των αθλητών μας ,από τις μαθήτριες και τους μαθητές, ήταν συγκινητική . Στον προαύλιο χώρο του Σχολείου από τις 11:00 – 13:30 μ.μ.  οι μαθητές και οι μαθήτριες  συμμετείχαν με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό στα αθλήματα Bocce , ακοντίου και Judo  και εξέφρασαν την επιθυμία για μια νέα συνάντηση , αλλά και περαιτέρω συνεργασία.

Στο 18ο Δημοτικό η ομάδα  συνοδεύτηκε από τις  Ειρήνη Μερτζιάνη  και Μαρία Μπασούκου που ευχαρίστησαν  εκ μέρους όλων για την πρόσκληση τη Διευθύντριας  κα Καρλατήρα Διονυσία  καθώς τουςν Καθηγητές Φυσικής Αγωγής κα Μουσελίμη Αρετή και κ. Σαχίνη Χαράλαμπο καθώς και τον Σύλλογο Διδασκόντων.

Φωτό από το 1ο Δημοτικό και το 18ο Δημοτικό












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...