Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Με επιτυχία η συγκέντρωση του Βαγγέλη Κούκουζα στην Κάρυστο

«Ευχαριστούμε Καρυστία!» Με αυτή την δήλωση ο κ. Ευάγγελος Κούκουζας ως επικεφαλής του συνδυασμού "Επιμελητηριακή Μέλισσα" εκφράζει την ικανοποίηση του για την επιτυχία που είχε η συγκέντρωση του συνδυασμού στην Κάρυστο.


Πάντοτε ενωτικός ο κ. Κούκουζας τόνισε στην ομιλία του την ανάγκη ένωσης όλων των επιμελητηριακών δυνάμεων για την δημιουργία ενός μεγάλου Επιμελητηρίου που θα είναι αντάξιο της
ιστορίας του.

"Δεν υπάρχουν αντίπαλοι σε αυτές τις εκλογές -τόνισε ο κ. Κούκουζας . Υπάρχουν μόνο φίλοι επιχειρηματίες που βλέπουν τα επιμελητηριακά θέματα από άλλη οπτική γωνία και έχουν μέχρι τις εκλογές να καταθέσουν αξιόλογες προτάσεις".

Αίσθηση προκάλεσε στην τοποθέτηση του ο κ. Κούκουζα η πρόταση του για την δημιουργία στο Επιμελητήριο ενός αυτόνομου και αυτοτελούς τμήματος, το οποίο θα ασχολείται αποκλειστικά με την Νεανική και την Νεοφυή Επιχειρηματικότητα.

Παρόντες στην συγκέντρωση ήταν ο πρώην και ο νυν Δήμαρχος Καρύστου. Αμφότεροι στις τοποθετήσεις του ευχαρίστησαν τον κ. Κούκουζα για το ενδιαφέρον του για την Καρυστία.

Τέλος, στην τοποθέτηση του ο εκπροσώπου του συλλόγου ΑΜΕΑ «Χέρι- Χέρι» ευχαρίστησε τον κ. Κούκουζα για την συνδρομή και υποστήριξη προς τον σύλλογο, δίνοντας και το στίγμα πως εάν ο συνδυασμός κερδίσει τις εκλογές θα είναι δίπλα στις ανάγκες της κοινωνίας, αναδεικνύοντας και τον κοινωνικό ρόλο του Επιμελητηρίου.

Παρόντες εκ μέρους του συνδυασμού ήταν οι κ.κ. Δαριβέρης, ο κ. Λαλανίτης ,ο κ.Φωκίτης, ο κ. Κωνσταντίνου και η κα. Γεωργία Σιαράπη.

Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων: οι κυρίες Βερούχη και Νόβα, καθώς και ο κ. Γκιβίσης από το Σωματείο Λατόμων της Καρύστου.

Με εκτίμηση,
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ
Επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμελητηριακή Μέλισσα», Επιμελητήριο Ευβοίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...