Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

To Πάρτι στη Μεγάλη Άμμο Μαρμαρίου, η μεγάλη συμμετοχή και το σοβαρό λάθος

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ
ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΡΤΥ.

ΤΕΛΟΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΟΤΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ.

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΣΙΑΓΚΑΣ

2 σχόλια:

  1. Αν δεν εχουν χρήματα να μην διοργανώνουν εκδηλώσεις σαν ανεμοπυλες αλλά σαν ιδιώτες.
    Κάποιες εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι ανεμοπυλες Είναι ωραίες. Αλλά πολύ μεγάλος όγκος εκδηλώσεων και τελικά τι μας στοιχιζει όλο αυτό; μήπως έχει ξεφύγει λίγο το μετρό και ματωνουμε οικονομικά; Τελικά σε τι βαθμό είναι το όφελος από όλα αυτά; με λιγα Λόγια Μήπως 'μπαινουμε μέσα';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μας αναρτησουν αν υπαρχει διαφανεια τα εσοδα απο τα 5 ευρω και που θα διατεθουν.αποφασισε το Συμβούλιο των ανεμοπυλων κατι τετοιο για τη νεολαια;δεν ξερουν τι βιωνει η ελληνικη οικογένεια και τι αγχος εχει οταν εχει ανεργα παιδια και δεν εχει ουτε να τα σπουδασει;θα επρεπε να ντρέπονται ειναι λιγο!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...