Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Περιφέρεια Στερεάς: Πρόσκληση 5ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ

Στις 24 – 25 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων, το 5ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων, το οποίο, περιλαμβάνει συναντήσεις Β2Β μεταξύ Ελλήνων παραγωγών τροφίμων και ποτών, καθώς και αγροτικών συνεταιρισμών με γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές επιχειρήσεις.

Το Φόρουμ, το οποίο θέτει ως στόχο την ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών στον αγροδιατροφικό τομέα, συνδιοργανώνουν, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η εταιρία–μέλος του BASF Ελλάς ΑΒΕΕ και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η οποία έχει

εξασφαλίσει για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χωρική της αρμοδιότητα τη συμμετοχή στις B2B συναντήσεις για τις γερμανικές εταιρίες, θέλοντας να ενισχύσει την τοπική επιχειρηματικότητα και την ενδυνάμωση του εξωτερικού εμπορίου.


Οι επιχειρηματικές συναντήσεις, που θα γίνουν τη δεύτερη μέρα του φόρουμ, αφορούν προϊόντα όπως ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, γλυκαντικά, μέλι και προϊόντα μελιού, αρωματικά φυτά, ξηρούς καρπούς κ.α., ενώ στο πλαίσιο του φόρουμ έχει προγραμματιστεί επίσκεψη των Γερμανών εισαγωγέων σε τοπικές επιχειρήσεις. 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, για πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα του Φόρουμ, να απευθυνθεί στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στα τηλέφωνα: 210 64 19 038 και 210 64 19 025. Απαραίτητη η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 21 Μαΐου από την ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: www.german-chamber.gr στην ενότητα εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...