Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Ζωή Λιβανίου: Συγχαρητήρια στη Σκύρο

Η Σκύρος αναδείχτηκε 3ος καλύτερος προορισμός, πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού, κατά τη διάρκεια του ITB Berlin, της κορυφαίας τουριστικής και εμπορικής έκθεσης παγκοσμίως.

Στην εξαιρετική παρουσία του Δήμου και όσων προσφέρει το νησί, ο Δήμαρχος, Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης και οι εκπρόσωποι του Δήμου συμπεριέλαβαν το Γέρο και την Κορέλα, αξιοποιώντας το παραδοσιακό σκυριανό καρναβάλι κέρδισαν τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια όλων των επισκεπτών και των συμμετεχόντων στην

έκθεση. 


Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, αξιοποίηση της παράδοσης και του πολιτισμού δείχνουν το δρόμο, δείχνουν την άλλη ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο τόπος μας, που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Κάθε τόπος της Εύβοιας, κάθε τόπος της Ελλάδας, έχουν να πουν ιστορίες σε όλο τον κόσμο. Ιστορίες που τραβούν το ενδιαφέρον, μαγνητίζουν τα βλέμματα, φέρνουν πιο κοντά τους ταξιδιώτες που θέλουν να γνωρίσουν τόπους, ανθρώπους και ιστορίες.

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Ακρόπολη, ας μην αφήσουμε τον πλούτο μας κρυμμένο, οι θησαυροί μας δεν επιβιώνουν στο σκοτάδι. 

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο, στο Δήμο, σε όλο το νησί της Σκύρου και τους ανθρώπους του. Μας κάνουν υπερήφανους με τις προσπάθειες και τα αποτελέσματά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...