Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Γιάννης Μανώλης: Δεν γίνεται δίκαιη ανάπτυξη με άδικες πολιτικές!

Έχουμε μια κυβέρνηση που υποστηρίζει δεξιά - αριστερά ότι οδηγεί την χώρα στην έξοδο από την κρίση και στον δρόμο της "δίκαιης ανάπτυξης". Τα επίσημα στοιχεία βέβαια που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, από όλους τους επίσημους φορείς, αμφισβητούν το συγκεκριμένο ψευδο-αφήγημα της κυβέρνησης.

Η Έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι κόλαφος για την Ελλάδα. Σύμφωνα λοιπόν με την συγκεκριμένη έκθεση, η Ελλάδα κατατάσσεται τελευταία, μεταξύ των ανεπτυγμένων χωρών, στον δείκτη της «δίκαιης ανάπτυξης». 

Επίσης, σε όλους τους επιμέρους δείκτες, η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, ενώ η χώρα μας καταγράφει νέα μείωση της αποταμίευσης των νοικοκυριών, μείωση του κατά κεφαλήν Α.Ε.Π. και αύξηση της φτώχειας. 

Μάταια λοιπόν προσπαθεί η Κυβέρνηση να πείσει ότι είναι φορέας κοινωνικής δικαιοσύνης. 

Τα στοιχεία, αλλά κυρίως η ίδια η πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες, διαψεύδουν καθημερινά τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του. 

Η Ελλάς χρειάζεται πολιτική αλλαγή και ένα νέο μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής που θα στηρίζεται σε χαμηλότερους φόρους και αποδοτικότερη χρήση των περιορισμένων οικονομικών πόρων!

Με εκτίμηση, 
Γιάννης Μανώλης 
Δρ Πολιτικής Επιστήμης 
Μέλος Τομέα Τουρισμού ΝΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...