Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ανακοίνωση-Καταγγελία: Επίθεση σε μέλος του Δ.Σ στην επιχείρηση ΚΕΛΑΪΔΊΤΗΣ ΕΠΕ

Σπασμένο βρήκε την ώρα που σχόλασε το τζάμι του αυτοκινήτου ο συνάδελφος Ντούρμας Κώστας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της συνδικαλιστικής μας οργάνωσης και εργαζόμενος στην επιχείρηση ΚΕΛΑΪΔΊΤΗΣ ΕΠΕ. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε χώρο όπου αφήνουν τα αυτοκίνητά τους όλοι οι εργαζόμενοι.

Ο συνάδελφος πρωτοστατεί στον χώρο εργασίας για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων. Είχε σημαντική συμβολή στη μεγάλη μαζικοποίηση του συνδικάτου μας στις
πρόσφατες αρχαιρεσίες.


Η συγκεκριμένη ενεργία προκαλεί σοβαρά ερωτήματα πολύ περισσότερο που έγινε παραμονή απεργιακής κινητοποίησης. Ποιος είχε συμφέρον να κάνει κάτι τέτοιο;

Καταγγέλλουμε το συγκεκριμένο γεγονός και λέμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοια ή παρόμοια δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στη δράση κανενός μας.

Αυτές οι ενέργειες ενισχύονται από την πολιτική της κυβέρνησης που επιδιώκει να ξηλώσει κάθε δικαίωμα και να επιβάλει σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς. Ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ποικιλόμορφες οι επιθέσεις που εκδηλώνονται απέναντι στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα γιατί μπαίνει εμπόδιο στη νέα επίθεση που βάζει στο στόχαστρο το δικαίωμα στην απεργία.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ 'ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...