Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Εγκαινιάστηκε το μηχάνημα μέτρησης οστικής πυκνότητας στο Γ. Νοσοκομείο Καρύστου

Την Παρασκευή 19/01/2018 στο Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ σε μια συγκινητική τελετή πραγματοποιήθηκαν από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ τα εγκαίνια της δωρεάς του καινούργιου μηχανήματος μέτρησης '' ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ '' στο νέο τμήμα οστεοπόρωσης του Νοσοκομείου.


Μια όμορφη και ελπιδοφόρα προσπάθεια έφτασε στο τέλος της. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν και στάθηκαν δίπλα μας όλο αυτό το
διάστημα. Όλους τους Καρυστινούς και φίλους της Καρύστου και του εξωτερικού, φορείς, σωματεία, συλλόγους. Επίσης όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τον υφυπουργό μεταφορών και υποδομών Ν. Μαυραγάνη, τον πρώην υπουργό και βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλο, τον Δήμαρχο Λ. Ραβιόλο, τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθά, τον Διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Χαλκίδας Π. Τζαφέρο, τον περιφερειακό σύμβουλο Ζ. Χατζηνικολή, τον αντιπρόεδρο του επιμελητηρίου Γ. Σταθόπουλο, τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ευβοίας 






Η. Θαλάσση, τους επιμελητηριακούς συμβούλους Γ. Παπαθανασίου, Ν. Fωκίτη και Β. Αλεξανδρή, τον πρόεδρο συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λ. Ντεγιάννη, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Τζοβάνα Γκόγκου-Λιαλιάρη, την Aντιδήμαρχο Μ. Κανέλλου, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ντασίου Σόνια και μέλη συλλόγων.

Επίσης τον περιφερειάρχη Κ. Μπακογιάννη, τον αντιπεριφερειάρχη Φ. Σπανό και περιφερειακό σύμβουλο Β. Κούκουζα για τα εύσημα που δεχτήκαμε κατά την επίσκεψη τους την Πέμπτη 18/01/2018.

Τέλος τις μεγαλύτερες ευχαριστίες μας αξίζουν ο υπερδραστήριος Διοικητής του Νοσοκομείου Κος Αναστάσιος Μίχας και ο Διευθυντής γιατρός του τμήματος Κος Γ. Αναστόπουλος. Είναι πραγματικά τύχη για την Κάρυστο να προσφέρουν την εργασία τους, τη γνώση τους και την εμπειρία τους.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

                                                                       
Η Πρόεδρος   
    Μαρία Βερούχη             
              Τα μέλη
Ευάγγελος Σπύρου
Μόσχα Νόβα
Ιωάννα Παπαμιχαήλ
Ανδρέας Σκλήρας
Ρόδο Σφυρίδη
Ο Γραμματέας
 Γεώργιος Τσατσάκος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...