Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Tακτική, απολογιστική Συνέλευση της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, η ετήσια, τακτική, απολογιστική Συνέλευση της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, ενάμιση χρόνο μετά την εκλογή των νέων οργάνων του κόμματος στο νομό.
ʻʻΑδωνις Γεωργιάδης στη Νομαρχιακή Συνέλευση Ευβοίας της ΝΔ: «Σας συγχαίρω. Αυτή είναι η οργάνωση που θέλουμε, αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε!»ʼʼ

Η παρουσία του αντιπροέδρου του κόμματος κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν ικανή αφορμή για εκατοντάδες μέλη της Συνέλευσης και φίλους της ΝΔ να γεμίσουν το αμφιθέατρο της Περιφέρειας.

Ο κ. Γεωργιάδης, με τον πληθωρικό του λόγο, κατέδειξε την ανακολουθία λόγων και έργων της Κυβέρνησης, απέδειξε, με παραδείγματα, την αναποτελεσματικότητα σε κάθε τομέα ακολουθούμενης πολιτικής, με την ταυτόχρονη επιβάρυνση των ασθενέστερων στρωμάτων της κοινωνίας και επισήμανε ότι οι εκλογές θα προκληθούν σύντομα και ξαφνικά, από μια κυβέρνηση που δεν ορρωδεί προ ουδενός, προκειμένου να διατηρήσει την εξουσία που κατέλαβε με συνεχή ψεύδη.

Χαρακτηριστικό της Συνέλευσης ήταν ότι, μετά τον πρώτο, σύντομο, απολογισμό που έκανε ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Πέτρος Ποδάρας, αναφερόμενος στις προτάσεις, πρωτοβουλίες και δραστηριότητες της Οργάνωσης στην Εύβοια, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την ευχάριστη έκπληξη έως και τον θαυμασμό του γι’ αυτές, συνεχάρη τον πρόεδρο για το πρωτοπόρο οργανωτικό έργο που επιτελείται στην Εύβοια, διαβεβαιώνοντας ότι θα μεταφέρει άμεσα αυτές τις εντυπώσεις του στον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Φάνης Σπανός και ο βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ κ. Σίμος Κεδίκογλου, ενώ την ομιλία του κ. Γεωργιάδη ακολούθησαν οι απολογισμοί του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε., των προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο.: Διρφύων – Μεσσαπίων κ. Αλέξανδρου Θεοδοσίου, Καρύστου κ. Νίκου Παντελή, Ερετρίας κ. Πέτρου Σμιλάκου, του εκπροσώπου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιστιαίας – Αιδηψού κ. Γιάννη Αναστασίου, του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας κ. Φώτη Λαγού, των Θεματικών Υπευθύνων της ΝΟ.Δ.Ε.: κας Σοφίας Κουδούνη και κ. Σπύρου Γεροντίτη και στη συνέχεια οι τοποθετήσεις του μέλους της Π.Ε. της ΝΔ κας Τζοβάννας Γκόγκου και των πολιτευτών κ. Βασίλη Δεμερτζή, κας Σίσσυς Λαΐου και κ. Νίκου Λυσιγάκη.

Στη συνέλευση παρευρέθηκαν επίσης: Οι τ. υπουργοί κ.κ. Κώστας Μαρκόπουλος και  Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, οι τ. βουλευτές κ.κ. Μιχάλης Σίδερης και Άγγελος Πνευματικός, οι τ. Δήμαρχοι Χαλκιδέων κ.κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης και Χαράλαμπος Μανιάτης, ο τ. Δήμαρχος Κύμης, κ. Γεώργιος Σιδεράκης, ο τ. Δήμαρχος Αμαρύνθου κ. Παναγιώτης Μιχαήλ, ο τ. Δήμαρχος Καρύστου κ. Νίκος Μανώλης, o πρόεδρος του Οικονομικου Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Λαγός, η πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου κα Άννα Παππά, ο τομεάρχης της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Νίκος Φατούσης, οι πολιτευτές κα Ματίνα Ρέτσα, και κ. Μάνος Φωτάκης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, επιμελητηριακοί σύμβουλοι, μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ του ΤΕΙ Χαλκίδας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος μελών της ΝΔ. 

Ακολούθησε η παρουσίαση των ερωτημάτων και των προτάσεων που είχαν κατατεθεί ηλεκτρονικά στη ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας ενόψει της Συνέλευσης, έλαβαν το λόγο όλα τα μέλη της Συνέλευσης που ζήτησαν να μιλήσουν, απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν και πραγματοποιήθηκε ανοικτή συζήτηση.

Η Συνέλευση έκλεισε με την παρουσίαση από τον πρόεδρο των αποτελεσμάτων των δυο διαδικτυακών ερευνών που έχει μέχρι στιγμής διεξάγει στα μέλη του κόμματος στο νομό, η ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας.

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν στη Συνέλευση και διαβεβαιώνει ότι η Ν.Ο. Ευβοίας παραμένει αταλάντευτη στην στρατηγικό της στόχο, όπως είχε τεθεί από την πρώτη Νομαρχιακή Συνέλευση του 2016, ο οποίος είναι να καταστεί η Νομαρχιακή Οργάνωση Ευβοίας υπόδειγμα κομματικής Οργάνωσης και λειτουργίας σε όλη την χώρα και η Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα στην Εύβοια στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές κι αν γίνουν.


















Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας
Πέτρος Δ. Ποδάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...