Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ο Αναστάσιος Μίχας και ο Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης στο Πανελλήνιο Συνέδριο Management Υπηρεσιών Υγείας

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μanagement Υπηρεσιών Υγείας που είχε σαν κύριο τίτλο ¨Η μετάβαση του ΕΣΥ από την ποσότητα στην αξία¨.


Οι Διοικητές των Νοσοκομείων Κύμης και Καρύστου ήταν στην οργανωτική και επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις και αναπτύχθηκαν προβληματισμοί γύρω από την ανάγκη για σχεδιασμό ενός
Ασθενοκεντρικού Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ο κος Α. Μίχας προέδρευσε σε θεματική ενότητα για την ανάγκη εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού στη διοίκηση, την σημασία της συμμετοχής των εργαζομένων στην λήψη αποφάσεων στις δομές υγείας καθώς και στην ανάλυση γύρω από την αξιολόγηση του υγειονομικού προσωπικού και πως αυτή βοηθάει στην λειτουργία επίτευξης των στόχων μιας μονάδας υγείας.

Ο κος Ε. Χατζημαργαρίτης προέδρευσε σε θεματική ενότητα με σημαντικές παρουσιάσεις για την ανάλυση κόστους στη δημόσια υγεία γύρω από τον επιπολασμό των ολικών αρθροπλαστικών ισχίου καθώς και για τις προτεραιότητες σε περίοδο κρίσης στην πρόσβαση στα φάρμακα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία τους υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική τόσο για τις νοσοκομειακές δομές του Νομού Ευβοίας όσο και για την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδα και το Υπουργείο Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...