Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

O Σ.Ε.Α.Ν Ευβοίας τίμησε τον προστάτη του Αγ. Νικήτα

Χοροστατώντας του Σεβασμιότατου Ποιμενάρχη μας Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσοστόμου, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, εορτάστηκε, εκ μεταθέσεως, ο Προστάτης των Εφέδρων Αξιωματικών - Μεγαλομάρτυρας Άγιος Νικήτας, με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια στην πόλη μας από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας ( Σ.Ε.Α.Ν Ευβοίας) στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής,

πολιούχο Χαλκίδος , όπου εκτέθηκε σε προσκύνημα λείψανο του Αγίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ως εκπρόσωπος του Αντγου Αλκιβιάδη Στεφανή - Αρχηγού του Γ.Ε.Σ. ο Υπτγος Δημήτριος Μπουζέλος – Διευθυντής Διευθύνσεως Πεζικού / Γ.Ε.Σ. , ο Τξχος Γεώργιος Μπικάκης - Δκτης της Σχολής Πεζικού , ο εκπρόσωπος του Κ.Ε.ΤΘ. - Σχης (ΤΘ) Ευάγγελος Καρλής προσωπάρχης - , ο εκπρόσωπος του Κ.Ε.ΠΒ - Σχης (ΠΒ) Χαράλαμπος Σταμέλος Υπδκτης – , ο Δκτης της 204 Μ.Γ.ΑΠ -Επισμηναγός (ΤΟΠ) Γεώργιος Συρακούλας – , ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας Κων/νος Λάμπρος Υπδντης - , αντιπροσωπεία από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδος , ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Στγος ε.α. Ευάγγελος Ρήγας και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α. Υπτγος ε.α. Κων/νος Φαλάγγης .

Μετά το πέρας του Ορθού και της αρτοκλασίας Υπέρ Υγείας των Εφέδρων Αξιωματικών και των οικογενειών τους ,ο Σύνδεσμος παρέθεσε μικρή δεξίωση στην Λέσχη Αξιωματικών της Σχολής Πεζικού. Ο Πρόεδρος κ. Βαρυτιμίδης Μιχαήλ Εφ. Τχης (ΔΒ ) στο σύντομο χαιρετισμό , αναφέρθηκε στην άρρηκτη σχέση των Εφέδρων Αξιωματικών , Εν Ενεργεία & Εφεδρεία , με την Εκκλησία , τον Στρατό , την Πολιτεία . Την σημασία του Εφέδρου Αξιωματικού , του ρόλου και την διαχρονική προσφορά του στην προάσπιση των ιδανικών της πατρίδος μας και στην τιμητική ονομασία του Έτους 2017 ως « Έτος Εφέδρων & Εθνοφυλάκων » από το ΥΠ.ΕΘ.Α.

Τελειώνοντας ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την Αγάπη και την Ευλογία του προς τα μέλη του Συνδέσμου μας , τους εκλεκτούς προσκεκλημένους , τα μέλη και φίλους του Συνδέσμου για την συμπαράσταση , ηθική & υλική στις πολυμορφικές δράσεις του Συνδέσμου , που μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε.

Στις αντιφωνήσεις ο Δντης της Δ.ΠΖ/ ΓΕΣ , ο Δκτης της Σχολής Πεζικού , οι Πρόεδροι της Ε.Α.Α.Σ & Ε.Α.Α.Α. αναφέρθηκαν στον Έφεδρο Αξιωματικό και την σημασία του Θεσμού , στις Ένοπλες Δυνάμεις. Χαιρετισμούς απέστειλαν ο ΓΕΠΣ/ΔΙΔΟΕ-Υπαρχηγός Αντγος Νικόλαος Μανούρης , ο Δντης της Δ.Ι.Τ. Υπγος Αναστάσιος Παπαδόπουλος και ο Δκτης του 575 Τ.ΠΖ. Ανχης (ΠΖ) Γεώργιος Τουζόπουλος.



















Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος 
ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 
Εφ.Τχης ( ΔΒ ) 

O Γεν.Γραμματέας
ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εφ.Ανθλγος ( ΠΖ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...