Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Ξενοδόχοι Ευβοίας: Επιτέλους το Απολιθωμένο Δάσος της Κερασιάς στα παγκόσμια Γεωπάρκα της UNESCO

Συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Ευβοίας για το Γεωπάρκο της Κερασιάς στη βόρεια Εύβοια:
Η Εύβοια , μια λωρίδα γης ανάμεσα σε δυο θάλασσες είναι ίσως ένα από τα χαρισματικότερα νησιά της χώρας μας. Διαβάζοντας στην κεντρική σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων την είδηση που αφορά, στην χρηματοδότηση από τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, της μελέτης ένταξης του Απολιθωμένου Δάσους της Κερασιάς, στα παγκόσμια Γεωπάρκα της UNESCO, νοιώσαμε επιτέλους, ο τι οι προσπάθειες ανάδειξης των κρυμμένων θησαυρών της Εύβοιας, που δεν είναι λίγοι, γίνονται πραγματικότητα. 



Με χαρά και ενθουσιασμό, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία, τόσο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας ,όσο και του Δημάρχου του Δήμου Μαντουδιου-Λίμνης-Αγ.Αννας ,αλλά και όλων των φορέων, για την συνεργασία τους .

Η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται ως κίνηση μείζονος σημασίας για το νομό και τη χώρα, διότι εμπεριέχει Πολιτιστικό , Εκπαιδευτικό, Επιμορφωτικό , Επιστημονικό, Επιχειρηματικό ,Οικονομικό, Επαγγελματικό και Τουριστικό ενδιαφέρον. 

Θα δώσει τη δυνατότητα ανάπτυξης και προβολής της ευρύτερης περιοχής, ευκαιρίες επενδυτικού περιεχομένου και κυρίως θα αποτελέσει το κυριότερο και σημαντικότερο, σημείο ενδιαφέροντος του νησιού. 

Αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο, προς όλους τους συντελεστές. Ευχόμαστε αυτή η προσπάθεια να μην είναι η μόνη, αλλά να συνεχιστεί και σε άλλους Δήμους του Νομού μας , μιας και η Εύβοια κρύβει στα σπλάχνα της κι άλλους πολύτιμους θησαυρούς. 

Η Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας, συμπαρίσταται στη προσπάθεια και δηλώνει έτοιμη να συνδράμει με οποιοιδήποτε τρόπο μπορεί, προς την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος. 

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...