Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Πόντιος Πιλάτος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και οι " κακοί οικολόγοι που σταματούν τα έργα"

''Αγαπητοί μου συμπολίτες Η παράταξη του κ.Βαγγέλη Αποστόλου ψήφισε λευκό στην ψηφοφορία που έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο στο τέλος Ιουλίου με θέμα την γνωστή πρόταση του Περιφερειάρχη και των Φορέων και Πολιτών Ν.Καρυστίας σαν αποτέλεσμα της συνδιάσκεψης εργασίας με θέμα τους δασικούς χάρτες στη περιοχή αυτή που έγινε στην Χαλκίδα στις 4/7/2017.

Δηλαδή ούτε συμφωνούν ούτε διαφωνούν; Θα παρακαλούσα τον κ.Αποστόλου να μας δώσει μία επεξήγηση της στάσης της παράταξης του.

Θα το καταλάβαινα εάν καταψήφιζαν  την πρόταση η εάν έκαναν εποικοδομητική κριτική .

Αλλά λευκό; Δηλ.ας πούμε ΔΕΝ έχουν άποψη για το ιδιοκτησιακό ζήτημα στη Νότια Καρυστία ;

Δεν έχουν επίσης άποψη  για το αν πρέπει να σταματήσει οποιαδήποτε επενδυτική δραστηριότητα μέχρι να λυθεί το ιδιοκτησιακό ζήτημα όπως αναφέρεται με άλλα λόγια στην πρόταση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος;

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η κ.Τσολάκη Περιφερειακή Συμβουλος μέλος της ιδίας παράταξης με καταγωγή από την Κάρυστο, έδωσε επίσης λευκό ψήφο στη συγκεκριμένη πρόταση.

Και συνεχίζω αναφερόμενη στην προπαγάνδα  εναντίον του ΣΠΠΕΝΚ  που ξεκίνησε άμεσα αφού έγινε γνωστή σε όλους η απόφαση του ΣτΕ.

Όχι αγαπητοί κύριοι λασπολόγοι.Δεν σταμάτησαν οι " οικολόγοι" τα έργα!

Και αφού όλα τα μέλη του ΣΠΠΕΝΚ ονομάζονται "οικολόγοι" απο διάφορους λασπολόγους θέλω μία και καλή να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα.

Οικολόγος είναι ο επιστήμονας που έχει σπουδάσει οικολογία δηλαδή την επιστήμη που ασχολείται με το πως λειτουργεί η άγρια φύση για να το πούμε απλά.

Άρα τα μέλη του ΣΠΠΕΝΚ εκτός από 2-3 επιστήμονες οικολόγους που συμμετέχουν στο σύλλογό μας, δεν είναι "οικολόγοι" αλλά απλά άνθρωποι ευαίσθητοι που θέλουν να προστατέψουν το φυσικό περιβάλλον ,τη μόνη αξία που μας έχει απομείνει στη Ν.Καρυστία.

Και το χειρότερο από όλα σε αυτήν την ιστορία, είναι ότι εξαιτίας διαφόρων αναλφάβητων και σκοτεινών ατόμων, ο χαρακτηρισμός  "οικολόγος" έχει αποκτήσει στην περιοχή μας υβριστικό περιεχόμενο!

Επανέρχομαι πάλι στο θέμα μας:

Τα έργα της εταιρίας ENEL, τα σταμάτησε προσωρινά το  Συμβούλιο της Επικρατείας για λόγους τήρησης της νομιμότητας.

Εαν πεισθεί το ΣτΕ απο τούς αντιδίκους ότι οι Περιβαλλοντικές Μελέτες της εταιρίας ENEL ειναι σωστές και μέσα στο εγκεκριμένο νομικό πλαίσιο  για την προστασία του περιβάλλοντος,τότε και μόνο τότε τα εργα  θα συνεχιστούν.

Έως τοτε προτείνω υπομονή και ψυχραιμία.....

Βικη Βαρελά
Μέλος του ΣΠΠΕΝΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...