Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Επιστολές Άγγελου Μαργέλη στον Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου

Επιστολές του  Άγγελου Μαργέλη προς τον Δήμαρχο κ. Μπουραντά και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚΑ, για την ενημέρωση των αναγνωστών.

Κύριε Πρόεδρε..Μετά την εξέταση του νερού της πηγής του «Χωνευτικού» και της δυσμενούς εξελίξεως, δεν έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με τις επόμενες ενέργειες με αποτέλεσμα να αδυνατούμε να δώσουμε απαντήσεις στους χρήστες και ιδιαίτερα σε αυτούς που λόγο προβλημάτων υγείας είναι
μόνιμοι.

Επί πλέον υπάλληλος του δήμου, το όνομά του στη διάθεσή σας, δήλωσε ότι είναι αρμόδιος για τον έλεγχο του νερού της πηγής , ότι έχει πάρει δείγμα και ότι ακόμα δεν έχει πάρει αποτελέσματα. Επίσης δήλωσε ότι η επόμενη δειγματοληψία θα γίνει στις 23.08.2017.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν τα παραπάνω είναι αληθή, περί της ποιότητας του νερού της πηγής και περί των μελλοντικών ενεργειών σας.

Ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα ανταπόκριση.

Κύριες Δήμαρχε

Κατά την συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης της 14η Ιουλίου 2017, όπου και παρευρεθήκατε και μας ενημερώσατε για τις θέσεις σας σε πολλά θέματα, εκφράσατε την θέση ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε μία συνεδρίαση όλων των τοπικών Προέδρων και Συμβούλων του Δήμου και των τοπικών Συμβουλίων της Δημοτικής Ενότητας Κύμης στην Κύμη, προκειμένου συζητηθούν τα φλέγοντα θέματα της περιοχής.

Έκτοτε, προφανώς λόγο φόρτου εργασίας αλλά και των καλοκαιρινών διακοπών όλων, δεν οργανώσατε την προαναφερθείσα συνεδρίαση και λόγο της επερχόμενης φθινοπωρινής περιόδου αλλά και της ανάγκης υλοποίησης των αποφάσεων που θα ληφθούν, ζητάμε την υλοποίηση της προτάσεώς σας μέχρι τέλος Αυγούστου 2017. 
Επίσης βλέποντας και τις διάφορες καταστάσεις που δημιουργούνται σε περιπτώσεις κακών καιρικών φαινομένων, θα ήταν σκόπιμο ο αρμόδιος Σύμβουλος για θέματα πολιτικής προστασίας κ. Δημάς να μας ενημερώσει στην ίδια συνεδρίαση και για τα προβλεπόμενα κατά περίπτωση σχέδια εκτάκτων αναγκών.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης, στον οποίο κοινοποιείτε το παρόν, παρακαλείτε να ενημερώσει και να προσκαλέσει στην ίδια συνεδρίαση και εκπροσώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΛΑΣ, του Λιμεναρχείου Κύμης, του Δασαρχείου και όποιον κατά την γνώμη του κρίνει αναγκαίο.

Επειδή συμφωνούμε απόλυτα με την πρότασή σας για την υλοποίηση της συνεδρίασης σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υλοποίησή της και είμαστε στη διάθεσή σας για την καταγραφή των θεμάτων που πρέπει να συζητηθούν.

Αγγελος Μαργέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...