Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Άνοιξε τις πόρτες του το Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας στην Κάρυστο

Το Κέντρο Ιππασίας Amico άνοιξε τις πόρτες του , κι ένα όνειρο πολλών χρόνων έγινε πραγματικότητα
Την Κυριακή 06 Αυγούστου παρουσιάσαμε το Ιππικό Κέντρο στο κοινό, και γέμισε το κτήμα με παιδικά γέλια, ευτυχισμένα πιτσιρίκια, ενθουσιασμό, ευχές, αγάπη, και προπάντων άλογα! 

Η λαχτάρα των παιδιών να γνωρίσουν από κοντά το άλογο, να το χαιδέψουν, και να πάνε μια βολτα μαζί του ήταν τόσο μεγάλη ,που επιβεβαίωσε πόσο πολύ έλειπε ένα ιππικό κέντρο από την Κάρυστο. 

Η εκπαιδεύτρια του Ιππικού Κέντρου Camille, με άπειρη υπομονή ασχολήθηκε με όλα τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες που ήθελαν να ιππεύσουν. Ο Φρόντο, το πόνυ του Κεντρου έγινε η μασκώτ και ο αγαπημένος των παιδιών, ενώ και τα άλλα άλογα του κέντρου πήγαν βόλτα μικρούς και μεγάλους όλη μέρα. 

Η Μαρία Τσαπέπα,πού έδωσε ζωή στο Amico, η Camille Pelleyras, η εκπαιδεύτρια του Κεντρου , και οι συνεργάτες του Ιππικού Κέντρου, κατάφερε αυτό πού στόχεύε για αυτή την ημέρα. Να φέρει σε επαφή το παιδί με το άλογο,σε ένα οργανωμένο άψογα περιβάλλον, με γνώμονα τον σεβασμό και την αγάπη στα ζώα, να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους, και να προσφέρει μια ακόμα δραστηριότητα σ,όσους αγαπούν την ιππασία στην φύση, αφου έχουν πλέον την δυνατότητα να κάνουν βόλτα στις ομορφιές της εξοχής με άλογο! 

Επίσης το Ιππικό Κέντρο ξεκινάει από το φθινόπωρο μαθήματα θεραπευτικής ιππασίας σε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Το ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του αλόγου ξεκινησε!! Διαβάστε περισσότερα »















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...