Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Τραγωδία στην Κύμη για τρία νέα παιδιά

Θρηνεί σήμερα η Κύμη... Τραγική κατάληξη είχε για τρία νέα παιδιά στην Κύμη η επιστροφή στα σπίτια τους μετά από νυχτερινή έξοδο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τζιπ που επέβαιναν πέντε νεαρά άτομα γύρω στις 7.30 με 8.00 το πρωί, στο δρόμο μεταξύ Πλατάνας και Στομίου...

...μετά, από σφοδρή πρόσκρουση στο κράσπεδο ντελαπαρισε και κατέληξε στην παράλια με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δυο νεαρά παλληκάρια, και μία κοπέλα.  

Σοβαρή είναι και η κατάσταση των άλλων δυο ατόμων που επέβαιναν στο τζιπ αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου. 

Στο σημείο οι πρώτοι που έσπευσαν ηταν οι άντρες της Πολιτικής Προστασίας του δήμου, του Λιμεναρχείου, της Πυροσβεστικής,  και η Αστυνομία για να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό των επιβατών από το αυτοκίνητο, με τους τραυματισμένους να μεταφέρονται  στο Νοσοκομείο της Κύμης και στη συνέχεια στην Αθήνα.

Τα τραγικά αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα της Κύμης. 





















Δείτε το video για το τραγικό τροχαίο με 3... από LAMIASTARGR

Σε Δελτίο Τύπου για το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Κύμη η Αστυνομία αναφέρει τα εξής

Σήμερα (22-07-2017) πρωινές ώρες, στην 5η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Παραλίας Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου, περιοχή «Μεγάλος Βράχος», Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη μία 26χρονη ημεδαπή και τρεις άνδρες ηλικίας 30, 31 & 38 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα η 26χρονη, ο 30χρονος και ο 38χρονος, ενώ οι δύο 31χρονοι (οδηγός & συνεπιβάτης), διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας και παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

-Φωτογραφία:  lamiareport.gr
-Βίντεο: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...