Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Απάντηση Βασιλικής Βαρελά στον σχολιαστή για το άρθρο "Η καταστροφή της Μάνης και όλης της Ελλάδος"

Απάντηση στον σχολιαστή για το άρθρο "Η καταστροφή της Μάνης και όλης της Ελλάδος"

Κύριε ανώνυμε φίλε των ΒΑΠΕ. Αύριο θα τηλεφωνήσω στην τράπεζα (σε ποια?) και θα ζητήσω μερίδιο από τα κέρδη των ΒΑΠΕ.Θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα.

Επίσης θεωρώ ότι πρέπει κάποιος να είναι τουλάχιστον παραξενος για να θεωρεί τις ανεμογεννήτριες ύψους 100 μέτρων συμπαθητικό θέαμα.
Μήπως σας αρέσουν επίσης και οι ξεχερσωμένες εκτάσεις από δασική βλάστηση ?

Οι νέοι δρόμοι πλατους 10 μέτρων μέχρι τις κορυφές της Οχης που σχεδιάζονται ,θα σας αρέσουν επίσης?

Προτείνω ένα δημοψήφισμα στην Κάρυστο για το θέμα λόγω και των πρόσφατων ανεμογεννητριών γύρω από την πόλη.

Θα εκπλαγειτε με το αποτέλεσμα. Ακομη και οι υπέρμαχοι των αιολικών σταθμών στην περιοχή μας δεν το θεωρούν ωραίο θέαμα.

Βαρελά Βασιλική

2 σχόλια:

  1. Μπορείτε να τηλεφωνήσετε και να πάρετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε μετοχές από τις εταιρείες αιολικών που δραστηριοποιούνται στον τόπο σας και σε άλλα μέρη... Έτσι θα πάρετε και σεις μέρος στα "τεράστια" κέρδη μέσα από τα μερίσματα και την άνοδο της μετοχής... Είναι πολύ απλό...Μετά, μπορείτε να με ενημερώσετε...

    Οι νέοι δρόμοι τη στιγμή που ο τόπος σας κινδυνεύει από φωτιές, γνωρίζετε πολύ καλά πως λειτουργούν και ως αντιπυρικές ζώνες...Εδώ έχουν κόψει όλα τα δέντρα της Ελλάδας για θέρμανση, αυτό μας πείραξε... Α, και κάτι ακόμη... Πότε ήταν πιο εύκολη η πρόσβαση στα απομακρυσμένα μέρη σας για τους τουρίστες; Πριν ή μετά τους δρόμους; Δε συζητώ για θέματα υγείας που μπορείς να προλάβεις καταστάσεις... Βλέπετε υπάρχουν πολλές οπτικές για τα πράγματα και δεν είναι παράξενο...Με ποιο δικαίωμα λοιπόν κρίνουμε ως παράξενο το τι αρέσει στον καθένα;

    Φυσικά να γίνει δημοψήφισμα στον τόπο σας, αλλά να βάλετε και άλλα θέματα...

    Πόσοι και πόσες θέλουν κάποια από τα παιδιά τους να μείνουν στον τόπο τους;

    Πόσοι και πόσες θέλουν να χάσουν τα έσοδα παντός τύπου που προκύπτουν από αυτή τη δραστηριότητα;

    Πόσοι και πόσες θέλουν να κλείσει το ΙΕΚ σας;

    και άλλα πολλά...

    Βέβαια, το πιο καλό δημοψήφισμα είναι οι εκλογές... Γιατί δε βάζετε υποψηφιότητα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε
      Αλήθεια ποιος είστε?Οπωσδήποτε δεν είστε από τη Νότια Καρυστία.
      Πραγματικά είναι πολύ άβολο να απευθύνομαι σε κάποιον ανώνυμο.

      Και βέβαια αν ο ανώνυμος είναι " ντόπιος"( μήπως θα έπρεπε να πω ιθαγενής? Διότι από το ύφος της επιστολής σας κάπως έτσι μας βλέπετε) καταλαβαίνω να σχολιάζει ανώνυμα.

      Διότι ο κόσμος φοβάται,δεν ξέρω γιατί ίσως επειδή έχει γίνει μεταβίβαση εξουσίας από την τοπική αυτοδιοίκηση στις εταιρίες αιολικών σταθμών.
      Αν ενδιαφέρεστε για την πρόληψη των πυρκαγιών στην περιοχή μας παρακαλώ να συμβουλέψετε τους φίλους σας να ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τα καλώδια μεταφοράς ρεύματος από τους ΑΣΠΗΕ στους υποσταθμούς.

      Η Όχη, τουλάχιστον το τμήμα που έχω το εξοχικό μου, δεν κινδυνεύει από φωτιές εκτος αν κάποιος τις βάλει, λόγω της δασοκάλυψης, της υγρασίας που υπάρχει και του είδους της βλάστησης.

      Πολύ έξυπνο πρώτα να ανοίγουμε δρόμους σε απάτητα μέρη έτσι ώστε ο οποιοσδήποτε τρελός ή απρόσεκτος τουρίστας να μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση και να δημιουργήσει εστία πυρκαγιάς, αλλά ευτυχώς μετά μπορούν να έρθουν τα πυροσβεστικά και να τη σβήσουν!
      Όσον αφορά τον τουρισμό, υπάρχουν και τα μονοπάτια, η πεζοπορία δηλαδή γιατί αυτός είναι ο σωστός τρόπος να απολαμβάνει κανείς την άγρια φύση και όχι με το αυτοκίνητο.
      Και επίσης σας ενημερώνω ότι εδώ και καιρό τα χωριά "των ιθαγενών" της Νότιας Καρυστίας ,έχουν πρόσβαση στον " πολιτισμό" οι απάτητες κορφές της Όχης δεν έχουν και καλά θα είναι να μείνουν έτσι.
      Παρακαλώ αν απαντήσετε πάλι να το κάνετε επώνυμα έτσι και αλλιώς ξένος είστε, δεν κινδυνεύετε να " καρφωθειτε".

      Επώνυμα Βαρελά Βασιλική

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...