Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Όχι στην υποβάθμιση του καταστήματος ΕΛΤΑ στο Μαρμάρι

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους του ΔΔ Μαρμαρίου του Δήμου Καρύστου η πληροφορία για επικείμενη κατάργηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ, τη στιγμή μάλιστα που πάγιο αίτημα τόσο των κατοίκων όσο και της Δημοτικής Αρχής αποτελεί η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Σίμος Κεδίκογλου κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νικόλαο Παππά, υπογραμμίζοντας-μεταξύ άλλων- ότι το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή του Μαρμαρίου εξυπηρετεί μία ευρύτερη περιοχή με

αυξημένες ανάγκες, που περιλαμβάνει 8 τοπικές κοινότητες και συνεπώς ενδεχόμενη υποβάθμισή του θα προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική ζωή των κατοίκων, αλλά και των τουριστών.

Η ερώτηση έχει ως εξής:

«Τεράστια αναστάτωση και δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Δ.Δ Μαρμαρίου το Δήμου Καρύστου η πληροφορία για την υποβάθμιση της λειτουργίας των ΕΛΤΑ στην περιοχή, το οποίο συστεγάζει και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, παρά το γεγονός, ότι πάγιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής και των κατοίκων αποτελεί η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή του Μαρμαρίου εξυπηρετεί μία ευρύτερη περιοχή με αυξημένες ανάγκες, που περιλαμβάνει 8 τοπικές κοινότητες και συνεπώς ενδεχόμενη υποβάθμισή του θα προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική ζωή των κατοίκων, αλλά και των τουριστών που επισκέπτονται το Μαρμάρι, τους οποίους εξυπηρετεί και για κάθε είδους τραπεζική συναλλαγή.

Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Βάσει ποιου σχεδιασμού και με ποια κριτήρια προχωράτε στην υποβάθμιση και κατάργηση του Ταχυδρομείου-Ταμιευτηρίου στο Δ.Δ Μαρμαρίου;

2. Η εν λόγω απόφαση με ποιο τρόπο συμβάλλει στην ενίσχυση του ρόλου που διαδραματίζουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...