Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Άγγελος Μαργέλης: Υποβάθμιση της Κύμης

Πριν ακόμα αρχίσουμε να κάνουμε τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής τα δύο (2) χρόνια που ασκούν την διοίκηση άρχισαν οι προσπάθειες υποβάθμισης αυτών που θα περιγράφαμε πριν να αναφέρουμε κάτι, αλλά με τον φόβο αυτών που θα γράφαμε και που στην ουσία θα ήταν μια κριτική από την πλευρά της αντιπολίτευσης με σαφή υποκειμενική διάθεση αλλά με μια αντικειμενική διάθεση στις απόψεις των
Δημοτών.



Η Κύμη είναι γνωστή παγκόσμια ως ιδιαίτερη πατρίδα του ιατρού απροσπέραστου σωτήρα της ανθρωπότητας Γ. Ν. Παπανικολάου, με το γνωστό έργο. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, όπως έπρεπε προσπάθησε να αναδείξει την Κύμη και ως πατρίδα του ιατρού με τη μετατροπή του σπιτιού που έζησε σε μουσείο, ως τόπο ιατρικών συνεδρίων προκειμένου να δημιουργηθεί ιατρικός τουρισμός και να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών στην Κύμη με τα λοιπά ωφελήματα στα διάφορα τουριστικά επαγγέλματα.


Επίσης ξεκίνησε, με την βοήθεια προσωπικά του Μητροπολίτου μας κ. Σεραφείμ, με την παραχώρηση χώρου στο Μυλωνοπούλειο η δημιουργία κυτταρολογικού κέντρου .

Η πλατεία της Κύμης ήταν γνωστή πανελλαδικά ως χώρος φεστιβαλικών εκδηλώσεων για τους καλοκαιρινούς μήνες με τα αντίστοιχα οικονομικά οφέλη αλλά και την ικανοποίηση των Δημοτών λόγο της ποιότητας των εκδηλώσεων και των συμμετεχόντων.

Το χορευτικό συγκρότημα σε ανταπόδοση των συμμετοχών στην Κύμη συμμετείχε σε εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, μέχρι και την μακρινή Κίνα.

Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό - Επιμορφωτικό Σύλλογο Κύμης και στον χώρο του θερινού θεάτρου έγιναν με μέριμνα του Δήμου σπουδαίες εκδηλώσεις.

Ακόμα και οι παραλίες της περιοχής είχαν άλλη εμφάνιση από αυτή των τελευταίων δύο ετών.

Τα ΚΑΠΗ τι έγιναν άραγε;


Τι από τα παραπάνω έγινε τα δύο τελευταία χρόνια;

Το να γράφει στις διάφορες ανακοινώσεις ότι γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου, εκτός της εξέδρας τι άλλη συμμετοχή είχε ο Δήμος; Τι σχέση έχει ο Δήμος με τις "Αξάνεμες";

Βέβαια διατήρησαν την "Ανάβαση", αλλά μπορούσαν να την καταργήσουν;

Ας μας απαντήσει κάποιος παρουσιάζοντας το έργο του Δήμου τα δύο τελευταία χρόνια!

Αγγελος Μαργέλης
πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...