Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Εθελοντική αιμοδοσία ΕΛΜΕ Εύβοιας

Συνάδελφοι/ισσες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 9-1 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από την ΕΛΜΕ Εύβοιας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, με κλιμάκιο από το Νοσοκομείο Χαλκίδας, προκειμένου να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος του σωματείου μας, η οποία μπορεί να καλύψει τα μέλη της ΕΛΜΕ και τις οικογένειές τους σε περίπτωση ανάγκης, σύμφωνα με τον κανονισμό που διέπει τις τράπεζες αίματος.

Για να έχει κάποιος/α συνάδελφος/ισσα πρόσβαση στην τράπεζα πρέπει να συντρέχουν δυο προϋποθέσεις: α. να είναι μέλος του σωματείου και β. να είναι
εθελοντής/τρια αιμοδότης/τρια. 


Επειδή κάθε χρόνο οι ανάγκες σε αίμα ολοένα και αυξάνονται παρακαλούμε για τη μαζική συμμετοχή σας στην αιμοδοσία, γιατί για να υπάρχει η τράπεζα και η πρόσβασή μας σε αυτή, πρέπει και να την ενισχύουμε.

Στην αιμοδοσία μπορούν να λάβουν μέρος εκπαιδευτικοί αλλά και συγγενείς τους που είναι υγιείς και δεν υπόκεινται σε κάποια φαρμακευτική αγωγή, καθώς επίσης και κάθε πολίτης φίλος της ΕΛΜΕ Εύβοιας που θέλει να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια. 

Οι συνάδελφοι που βρίσκονται εκτός Χαλκίδας μπορούν να προσέρχονται στα πλησιέστερα νοσοκομεία ή κέντρα υγείας και να δηλώνουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζα αίματος της ΕΛΜΕ Εύβοιας.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι εκπ/κοί που συμμετέχουν σε ομαδική αιμοδοσία δικαιούνται άδειας 2 εργάσιμων ημερών με αποδοχές, πέραν της ημέρας αιμοδοσίας, όπως μπορείτε να ενημερωθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.



Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία με mail ή τηλ. στα μέλη του Δ.Σ. στα τηλέφωνα 6936192429 και 6936969242.



                               Για το Δ.Σ. 

 


Η πρόεδρος                                        Ο γεν. γραμματέας
Χαρά  Νίκα                                         Άρης Σκούρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...