Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωσή του Π.Α.ΜΕ για τη συνδρομή μελών στο Σύλλογο Δασκάλων - Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Ανακοίνωσή του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Εύβοιας σχετικά με τη συνδρομή μέλους για το σωματείου.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε σχετικά με τη συνδρομή μέλους για το σωματείο μας ότι:

H.Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ είχε και έχει την ίδια σταθερή θέση που κατατίθεται σε κάθε τοπικό Σύλλογό, αλλά και στη ΔΟΕ και καταψηφίζεται από τις άλλες
παρατάξεις.

Η θέση μας όπως κατατέθηκε στην 85η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ τον περασμένο Ιούνιο είναι:

Η συνολική ετήσια συνδρομή για ΔΟΕ-ΑΔΕΔΥ-Τοπικό Σύλλογο επειδή εξακολουθεί να είναι υψηλή πρέπει άμεσα να μειωθεί στα 20€ για τους μόνιμους, στα 10€ για τους αναπληρωτές πλήρους ωραρίου και στα 5€ για τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και τους ωρομίσθιους. Η συνδρομή πρέπει να εισπράττεται από τα πρωτοβάθμια σωματεία και όχι να παρακρατείται μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών,όπως αποφάσισαν και εφαρμόζουν οι πλειοψηφούσες παρατάξεις στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας ΔΗ-ΣΥ και Τελευταίο Θρανίο.

Ηανακοίνωση λοιπόν του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας έχει την υπογραφή-που αποκρύπτεται επιμελώς-των παρατάξεων: ΔΗ-ΣΥ και Τελευταίου Θρανίου.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι η συμμετοχή κάθε εργαζόμενου στο σωματείο είναι ουσιαστική πράξηπου ορίζεται από τη συμμετοχή του πάντοτε στις Γενικές Συνελεύσεις οι οποίες είναι το κυρίαρχο όργανο του σωματείου.Σε αυτές συζητούνται όλα τα θέματα και η συνδρομή μελών ,αλλά και όλα τα προβλήματα και αποφασίζονται οι τρόποι αντιμετώπισης τους. Ειδικά τώρα που απαιτείται δυναμική ,μαζική, οργανωμένη, δράση και αντεπίθεση ενός αποφασισμένου , ταξικού κινήματος , που δε θα αποδέχεται τις δεσμεύσεις καμιάς κυβέρνησης απέναντι στο κεφαλαίο, απέναντι στην ΕΕ, τον ΟΟΣΑ και κάθε άλλο ιμπεριαλιστικό οργανισμό και θα παλεύει για να έχουμε τη ζωή που μας αξίζει στον 21ο αιώνα.



Νοέμβρης 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...