Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ημερίδα για τα τρία χρόνια λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών στη Χαλκίδα

Tο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων, την Εταιρία νόσου Αlzheimer, τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Χαλκίδος και το Σύλλογο Πολυτέκνων, ολοκλήρωσε 3 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Χαλκιδέων ».
   
Μέσω του προγράμματος  βοηθήσαμε 2454  συμπολίτες μας, οι οποίοι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ζουν σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης.

Οι δομές που λειτούργησαν είναι το Γραφείο Διαμεσολάβησης, η  Τράπεζα Χρόνου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα Κοινωνικά Συσσίτια και το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων.
   
Μέσω των δομών αυτών, στηρίξαμε υλικά και ψυχοκοινωνικά τους συμπολίτες μας που είναι άνεργοι, άποροι και  ανήκουν στις  ευπαθείς  κοινωνικές ομάδες, μιας και η πόλη μας έχει υποστεί μια επίπονη αποβιομηχανοποίηση τα τελευταία χρόνια . 
   
Το πρόγραμμα αυτό στηρίζει τη λειτουργία του, στην εθελοντική προσφορά αγαθών και εργασίας, από τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας καθώς και σε γειτονικούς νομούς και φυσικά  με την στήριξη του Δήμου Χαλκιδέων
     
Στα πλαίσια ολοκλήρωσης 3 χρόνων λειτουργίας μας, θέλοντας να τιμήσουμε όλους όσους στάθηκαν αρωγοί στο έργο μας όλο αυτό το διάστημα καθώς και να τονίσουμε το ερώτημα που προκύπτει από τη λήξη λειτουργίας του μετά τις 31 Οκτωβρίου 2016 , διοργανώνουμε ημερίδα με θέμα <<Τρία χρόνια μαζί ενάντια στη φτώχεια  αύριο τι; >> την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:30 μ.μ. στην Συνεδριακή Αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Εύβοιας , Φριζή 10.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ   ΔΟΜΕΣ   ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ   ΤΗΣ   ΦΤΩΧΕΙΑΣ  
ΣΤΟ   ΔΗΜΟ   ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ  -  ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Χαλκίδα, 21  Οκτωβρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...