Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Νικός Μανώλης: Οφείλουν να σεβαστούν τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων

Το δημοτικό συμβούλιο συνεδρίασε την Τετάρτη 12/10 στο δημοτικό κατάστημα Στύρων, μετά από αίτηση μου, την οποία συνυπέγραψαν τα μέλη της αντιπολίτευσης.

Το θέμα της συζήτησης αφορούσε τη δημιουργία νέου αιολικού πάρκου στη περιοχή των Μεσωχωρίων.
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας που είχε κληθεί δεν είχε πλήρη ενημέρωση με αποτέλεσμα να μη δωθούν σαφείς

απαντήσεις.

Αυτό βέβαια που προκάλεσε την αντίδραση μου, μεταξύ άλλων, ήταν ότι το δασαρχείο Αλιβερίου, από το οποίο πέρασε η περιβαλλοντική μελέτη, ζήτησε να αναδασωθεί έκταση 38 στρ. στον δήμο Αλιβερίου, ενώ το έργο πρόκειται να εκτελεστεί στο δήμο μας.

Υπάρχουν αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων οι οποίες αναφέρουν κάποιους όρους, που είχα θέσει ως τότε δήμαρχος, και οφείλουν να σεβαστούν.

Μέσα σ´ αυτούς ζητάμε συνεργεία, χωματουργοί, εργατικό δυναμικό, να είναι από την περιοχή μας και όπου υπάρχουν ιδιοκτησίες, να μην προχωρούν σε καμία εργασία αν δεν υπάρχουν συμβόλαια με ιδιοκτήτες.

Ζήτησα λοιπόν να επανέλθει το θέμα προς συζήτηση, με όλα τα ερωτήματα δημοτικών συμβούλων και κατοίκων απαντημένα από την αρμόδια εταιρεία.

Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν τη σοβαρότητα του θέματος και να προσέλθουν στην επόμενη συζήτηση, διότι δυστυχώς η συμπολίτευση ειχε μειοψηφία. 10 μέλη αντιπολίτευσης, 7 συμπολίτευσης.

Η απαντήσεις και η συζήτηση θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Αρχηγός μείζων αντιπολίτευσης
Νικόλαος Ι. Μανώλης

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...