Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Το πόθεν έσχες των καναλαρχών και η επιτροπή ελέγχου - Ο πολιτικός χώρος του Κέντρου

Γιώργος Καρποδίνης Γραμματέας του Ποταμιού στον Ν. Ευβοίας: 
Το πόθεν έσχες των καναλαρχών και η επιτροπή ελέγχου
Η κυβέρνηση ανέθεσε τον έλεγχο των πόθεν έσχες των καναλαρχών σε μια Επιτροπή που η ίδια συνέστησε. Και αφού θεωρητικά αυτή επιτέλεσε το έργο της, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης εξέδωσε ανακοίνωση στη Διαύγεια

στην οποία γνωστοποιείται η ολοκλήρωση των διαδικασιών αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών, με εξέταση των πόθεν έσχες τους. Μετά από σχετικές αποκαλύψεις όπως για βοσκοτόπια, έσπευσαν ένα – ένα τα μέλη της Επιτροπής να δηλώνουν αδυναμία ελέγχου των πόθεν έσχες. Η όλη υπόθεση πιθανόν εγείρει θέμα ελέγχου για ποινικά και αστικά αδικήματα.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

Αν και η όλη προσπάθεια και συζήτηση ήταν με όλους τους ενδιαφερόμενους, κόμματα, φορείς, κινήσεις και προσωπικότητες, παρ όλα αυτά, αυτό που “παίχτηκε” στα ΜΜΕ ήταν οι συζητήσεις και οι διαξιφισμοί μεταξύ Ποταμιού και Πασοκ. Ισως επειδή ήταν τα μόνα κοινοβουλευτικά κόμματα, ίσως επειδή αυτό ήθελε η κεντρική σκηνή του Πασοκ, ίσως βόλευε επικοινωνιακά τους δημοσιογράφους, ίσως… Το γεγονός όμως είναι ένα, η προσπάθεια, της Επιτροπής Διαλόγου και του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, έχει έναν άξονα. Την δημιουργία ενός νέου φορέα, απαλλαγμένου από τα παλαιοκομματικά βαρίδια, που να βαδίζει στο χώρο του κέντρου με νέους στη πολιτική ανθρώπους, αλλά και με εκείνους τους έμπειρους που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στον τόπο και συνεχίζουν να έχουν όρεξη να προσφέρουν, χωρίς να νοιάζονται για την καρέκλα.

ΧΑΛΚΙΔΑ 20/9/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...