Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Κατακόρυφη η πτώση των δραστηριοτήτων του ιδρύματος Παπανικολάου στην Κύμη.

Παρατηρούμε από την ανάληψη της εξουσίας από την "Συμπολιτεία" στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, μία κατακόρυφη πτώση των δραστηριοτήτων του ιδρύματος Παπανικολάου στην Κύμη.

Κατά την άποψή μας, αυτό οφείλεται στο ότι κανένα από τα μέλη του ΔΣ δεν πιστεύει στο έργο του ιδρύματος και μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ακόμα ότι επειδή κάθε πράξη η ενέργεια είναι υπέρ της Κύμης, αυτόματα
απορρίπτεται.


Ούτε συνέδριο έγινε ξανά ούτε κάποια άλλη εκδήλωση. Και μη πει κανένας ότι έγινε εκδήλωση στο Καποδιστριακό Παν. Αθηνών, γιατί η εκδήλωση αυτή ήταν του Πανεπιστημίου και όχι του Δήμου, όταν δε πήγαν στην Κύμη να προβάλουν τις βιντεοσκοπίσης της εκδήλωσης της Αθήνας, οι Δημότες τους απέρριψαν με την απουσία τους. 



Τι φταίει λοιπόν; Όχι βέβαια ο τρόπος με τον οποίο ο τέως Δήμαρχος κατάφερε να ανακατασκευάσει το σπίτι όπου έζησε ο ιατρός της ανθρωπότητας Γ.Ν. Παπανικολάου .
Κατά την άποψή μου η σύνθεση του ΔΣ και όπως ανέφερα και παραπάνω η αδιαφορία των μελών του.

Πιστεύω ότι θα πρέπει να τροποποιηθεί το καταστατικό και τα μέλη του ΔΣ να είναι προκειμένου για πενταμελές:

Ο Δήμαρχος ως Πρόεδρος, ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, ως Αντιπρόεδρος, ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και ένας εκπρόσωπος της Αντιπολίτευσης του Δήμου, προερχόμενος από την Δημοτική Ενότητα Κύμης.

Εάν για λόγους λειτουργικότητας θα πρέπει να είναι επταμελές να προστεθούν, ο πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων και ένας σύμβουλος της Συμπολίτευσης του Δήμου.

Επίσης πιστεύω ότι η τοποθέτηση του πρώην υφυπουργού Υγείας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος όταν ήταν στα κέντρα αποφάσεων δεν έκανε τίποτε, ήταν λάθος.

Το Ίδρυμα χρειάζεται Κουμιώτες, ενεργούς και δυναμικούς και όχι συνταξιούχους, για να εκτελούν τα καθήκοντά τους ως χόμπι.

Όχι άλλους συνταξιούχους.

Αγγελος Μαργέλης
Πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...