Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Ενημερωτική εκδήλωση στην Ανθηδώνα για τις επενδυτικές δυνατότητες του CLLD/LEADER

Η Αναπτυξιακή Εύβοιας, στα πλαίσια του καταρτισμού της τελικής φάσης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER «Βόρειας & Κεντρικής Εύβοιας», την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 18:30 στην Δροσιά (Αίθουσα Συνεταιρισμού Δροσιάς), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για να παρουσιάσει τα επενδυτικά προγράμματα CLLD/LEADER 2014-2020.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε ιδιώτες, συνεταιρισμούς, συλλόγους και φορείς που δραστηριοποιούνται ή σκέφτονται να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή παρέμβασης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευρεία ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού, η ανάλυση των επενδυτικών δράσεων και η καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος, ώστε το τοπικό πρόγραμμα να ανταποκρίνεται στις επενδυτικές και κοινωνικές ανάγκες τις περιοχής και να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες.

Το πρόγραμμα CLLD/LEADER σχεδιάζεται μέσω της «από κάτω προς τα πάνω» προσέγγισης οπότε είναι σημαντική η ενεργός συμμετοχή όλων των κοινωνικών και οικονομικών εταίρων και φορέων της περιοχής.

Για τους τρόπους κατάθεσης επενδυτικών σχεδίων από τους ιδιώτες και τους συλλογικούς φορείς και περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα evialeader.blogspot.com. Παράλληλα, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αναπτυξιακή Εύβοιας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2221026626 – 2221089706 ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση anevialeader@gmail.com.


 Με πλήρη ροή ειδησεογραφίας σε λίγες ημερες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...