Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Δυναμικό παρόν του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου στη γιορτή γευσιγνωσίας στη Χαλκίδα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Ευβοίας και συμμετείχε την Κυριακή 10, Ιουλίου στη γιορτή γευσιγνωσίας που έγινε στο στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδος. Επιχειρήσεις από την Κάρυστο μαζί με την πρόεδρο κα. Σόνια Ντασίου Σέρελη έδωσαν δυναμικό παρόν συμμετέχοντας με περίπτερα στα οποία πρόβαλαν προϊόντα της Καρύστου. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο μελισσοκομικός σύλλογος Καρύστου με μέλι κισσούρι αποκλειστικά παραγωγής από την Κάρυστο, η Τυροκομική Καρύστου Ντόμαρη με μοναδικές γεύσεις τυριών και από το Πόθι

ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Ξυπόλυτος, ο οποίος έχει βραβευτεί για το βουλωτό κατσικάκι. Τους επιχειρηματίες συνόδεψε στη Χαλκίδα η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Καρύστου κα. Σόνια Ντασίου Σέρελη η οποία ευχαρίστησε εκ μέρους του ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Καρύστου, την πρόεδρο της ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Ευβοίας, κα. Βούλα Αγιοστρατίτη και το ΔΣ της ομοσπονδίας που στηρίζουν την προβολή των προϊόντων της Καρύστου τόσο στην εκδήλωση που έγινε στην Κάρυστο όσο και σε εκείνες που γίνονται σε όλο το νομό. 

Η ανταπόκριση του κόσμου για τα περίπτερα της Καρύστου ήταν μεγάλη ενώ ενθουσιάστηκαν με τα εδέσματα που τους προσφέρθηκαν από τους επιχειρηματίες μας. Σκοπός του εμπορικού συλλόγου Καρύστου εκτός από τη στήριξη των επιχειρήσεων είναι και η ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος της Καρύστου η οποία απέχει μόλις μια ώρα από την Αθήνα και αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. 

H Πρόεδρος
Ντάσιου Σέρελη Σονια
Ο Γραμματέας
Λυκουρόπουλος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...