Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο Α.Ο Καρύστου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Στην κατάμεστη αίθουσα του κοσμικού κέντρου "Ζούρας" πραγματοποιήθηκε η φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο Καρύστου και της Ακαδημίας ποδοσφαίρου. Παραβρέθηκαν από το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης ο δήμαρχος, κ. Λευτέρης Ραβιόλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αντιδήμαρχος, κ. Αλκιβιάδης Βόσσος, ο επίσης αντιδήμαρχος, Πολυχρόνης Πολυχρονίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ρουκλιώτης Γιάννης και Κεφαλάς Βαγγέλης.

Ήταν παρόντες επίσης οι τοπικοί σύμβουλοι, Μαρία Βερούχη, Γιώργος Ράπτης και Βαγγέλης Σπύρου. Παρόν ήταν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Καρύστου, με επικεφαλής τον
πρόεδρο, Νίκο Φακή. Η ανδρική ομάδα με επικεφαλής τον προπονητή, Γιώργο Τζόκα και η Ακαδημία με επικεφαλής τον προπονητή, Θωμά Μαραζόπουλο. Οι πρώην πρόεδροι του Α.Ο.Κ Καρύστου, Κώστας Νόβας, Δημήτρης Νόβας, Παναγιώτης Καράβολας, Αντώνης Παπακωσταντής και Τριαντάφυλλος Κοσμέτος.


Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος, Δημήτρης Ραβιόλος, ενώ μίλησε και ο πρόεδρος Νίκος Φακής. Αφού καλωσόρισε τους φίλους και τις φίλες του συλλόγου είπε χαρακτηριστικά:

"Η νέα διοίκηση σας καλεί στη νέα προσπάθεια της. Τα προβλήματα είναι πολλά. Το κυριότερο είναι το γηπεδικό, που απαιτείται άμεση ανακατασκευή από την πολυετή και πολλή χρήση του. Χρειάζεται η βοήθεια όλων: του δήμου, της κοινωνίας της Καρύστου, των μελών και των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδος, την Ακαδημία και τους προπονητές. Επίσης, τα νέα παιδιά της διοίκησης αλλά και τους παλιούς παράγοντες, που βοηθάνε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...