Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ο Δήμος Καρύστου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο COLMAR της βόρειας Γαλλίας

Ο Δήμος Καρύστου στα πλαίσια της τουριστικής προβολής της περιοχής της νότιας Καρυστίας, συμμετέχει για πρώτη φορά στην 31 η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (SALON DU TOURISME ET DES VOYAGES 2015), στο COLMAR της βόρειας Γαλλίας στην περιοχή της Αλσατίας από 6 έως 8 Νοεμβρίου 2015.

Την συμμετοχή μας στην έκθεση εισηγήθηκε η τουριστική επιτροπή του Δήμου Καρύστου και υιοθέτησε ομόφωνα το Δημ. Συμβούλιο, σε συνεργασία με τον αδελφοποιημένο Δήμο του“C.c. du Tilleul et de la Bourbeuse”  Belfort της ίδιας περιοχής.

Στόχος μας είναι μέσα από τέτοιες εξωστρεφείς  ενέργειες, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις  για δυναμικότερη επέκταση στις Ευρωπαϊκές αγορές, και ανάδειξη της τουριστικής μας ταυτότητας.

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου σε αίθουσα του Δήμου Belfor παρουσία των δημοτικών αρχόντων , βουλευτών της περιοχής, δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων θα παρουσιάσουμε με συνοδεία οπτικοακουστικού υλικού, το τουριστικό και γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο της νότιας Καρυστίας.

Θα ακολουθήσουν ακόμα συναντήσεις στα πλαίσια των πολιτικών μας επαφών και ανταλλαγών με την πολιτική ηγεσία της περιοχής , το εμπορικό επιμελητήριο, και τον επαγγελματικό σύνδεσμο.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Δήμο Καρύστου στα τηλ. 2224350000, αλλά και στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων τουρισμού Καρύστου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Νόβα Γιάννα   6936989496, Τσούμα Σοφία  6976677444, Λαγώνικος Νίκος 6932605700, Κουλιάτσης Παναγιώτης 6945391807

Όσοι επαγγελματίες του Δήμου Καρύστου δεν μπoρέσουν να παρευρεθούν, μπορούν να στείλουν διαφημιστικό υλικό δια μέσου της υπηρεσίας του Δήμου.

Στην όλη οργάνωση συμμετέχουν οι τουριστικοί σύνδεσμοι Καρύστου, Μαρμαρίου και Στύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...