Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση έναρξης ειδικοτήτων στο ΙΕΚ Καρύστου

Το ΙΕΚ Καρύστου ανακοινώνει ότι τον Οκτώβριο θα λειτουργήσουν οι παρακάτω νέες ειδικότητες:
1.Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα της Αγροτικής Οικονομίας.(1)
2.Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού Γραφείου.(2)
3.Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης.(3)

Οι εγγραφές των ενδιαφερομένων θα γίνονται
ηλεκτρονικά στο  www.iek.sch.gr  ως και τη Δευτέρα 21/9/2015 και ώρα 12,00 μ.μ. 

Επίσης  οι ενεργοί καταρτιζόμενοι του  ΙΕΚ Καρύστου των παρακάτω ειδικοτήτων:

1.Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
2.Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα-Web Deisigner-Developer-Video Games)
3.εχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής-Υπηρεσία Ορόφων- Εμπορευματογνωσία) 

ενημερώνονται ότι οι αιτήσεις επανεγγραφής τους στο επόμενο εξάμηνο (χειμερινό εξάμηνο 2015 Β’) θα γίνονται ως τις 30/09/2015 στη Γραμματεία του ΙΕΚ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2224024261 & 6979773090
Η Διευθύντρια
Τούρλα Γεωργία

(1) Στέλεχος διοίκησης και οικονομίας στον τομέα της Αγροτικής Οικονομίας.
Ο απόφοιτος της  ειδικότητας «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα της Αγροτικής Οικονομίας»,  έχει ένα μεγάλο εύρος εργασιών στους  τομείς της κτηνοτροφίας, και της γεωργίας (πχ καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων). Ασχολείται επίσης με τη διοίκηση και το σχεδιασμό γεωργικών εκμεταλλεύσεων, αγροτικών επιχειρήσεων και συνεταιρισμών, με τη λογιστική παρακολούθησή τους, με την τήρηση και ενημέρωση όλων των βιβλίων τους. Ασχολείται επίσης  με τη διοίκηση και οικονομική διαχείριση φορέων γεωργικής ανάπτυξης, την πιστοποίηση αγροτικών προϊόντων και προγραμμάτων, τον έλεγχο τροφίμων και την επίβλεψη γεωργικών προϊόντων. Επίσης ασχολείται με την εμπορία γεωργικών μηχανημάτων και φαρμάκων.  Ο αποφοιτος της ειδικότητας έχει τις  γνώσεις για τη λειτουργία γραφείων ειδικών δραστηριοτήτων (γεωργικών ασφαλίσεων, υπηρεσιών γεωργικής ανάπτυξης κ.α.)

(2) Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού γραφείου
Ο Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου απόφοιτος ΙΕΚ, με τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που έχει αποκτήσει κατά την εκπαίδευσή του, εφαρμόζει τη λογιστική επιστήμη με την χρήση Η/Υ και του εξειδικευμένου λογιστικού λογισμικού.  Απασχολείται σε μηχανογραφημένα λογιστήρια οικονομικών μονάδων του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα όπως (Λογιστικά-Φοροτεχνικά Γραφεία, Τράπεζες και  Δημόσιους οργανισμούς, Δήμους κλπ) ή ακόμη και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

(3)  Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης
Η κομμωτική και γενικότερα η φροντίδα των μαλλιών συμβάλλει καταλυτικά στην επίτευξη μιας ελκυστικής εικόνας. Άλλωστε είναι γνωστό πως μια όμορφη και περιποιημένη εμφάνιση ξεκινάει από τα μαλλιά μας. Οι δυναμικές αλλαγές και οι δημιουργικές επεμβάσεις στα μαλλιά αποτελούν τρόπο ζωής και ελιξίριο ανανέωσης. Στο πλαίσιο αυτό η κομμωτική έχει εξελιχθεί σήμερα σε τέχνη. Πρόκειται για ένα δημιουργικό και πάνω απ’ όλα ανερχόμενο και κερδοφόρο επάγγελμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...