Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Εύβοια: Παράταση αιτήσεων του προγράμματος «Επισιτιστικής και Υλικής Συνδρομής»

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ενημερώνει ότι δίνεται παράταση στην προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα του ΤΕΒΑ για την «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή» μέχρι τις 26 Αυγούστου 2015.

Υπενθυμίζεται ότι, οι ωφελούμενοι μπορούν να ενημερωθούν είτε στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.eiead.gr/ επιλέγοντας τον σύνδεσμο ΤΕΒΑ , είτε ανάλογα με την περιφέρεια στην οποία διαμένουν, από τον Επικεφαλής Εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης, από τους Εταίρους αυτής και από τις άτυπες Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στη συνέχεια μπορούν να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα του ΤΕΒΑ είτε ιδιωτικά από τον προσωπικό τους υπολογιστή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.idika.org.gr/teba/, είτε στα σημεία που έχει ορίσει ο Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, είτε στις άτυπες Δομές.

Oι αιτήσεις του προγράμματος «Επισιτιστικής και Υλικής Συνδρομής» στην Εύβοια

ΟΙ ωφελουμενοι που κατοικούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας μπορουν να υποβάλλουν της Αιτήσεις Υπαγωγής στο Πρόγραμμα στις Δημοτικές ενότητες/φορείς: 

ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, ΕΡΕΤΡΙΑΣ, ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ, ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓ.ΑΝΝΑΣ,ΣΚΥΡΟΥ,ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ, Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ, Ι. Μ.ΧΑΛΚΙΔΟΣ,ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ.   

Το έτος Αναφοράς των κριτηρίων επιλογής είναι το Οικονομικό έτος 2015 (χρήση / Φορολογικό Έτος 2014)

Δείτε παρακάτω όλα τα σημεία στην Εύβοια για την Υποβολή Αίτησης




Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 29-7-2015
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




You might also like:




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...