Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Ναυτικού ομίλου Καρύστου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αλιείας στην Σύρο

Στην αρχόντισσα των Κυκλάδων την Σύρο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου το δεύτερο σκέλος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις.

Από τους δυο αγώνες θα έβγαινε ο Πρωταθλητής Ελλάδος καθώς και η Εθνική ομάδα. Έγινε ένας συναρπαστικός αγώνας με ανατροπές μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Ο ΝΟΚ με μονο 3 αθλητές ενώ ειχε το δικαίωμα για παραπάνω ,τους: Θανάση Λεονταριτη, Αντώνη Δρόσο και Γιάννη Ντουνετα , κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στο
ομαδικό.

Επίσης με τον Θανάση Λεονταριτη να πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση και τις δυο ημέρες κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση στο ατομικό , καθώς και μια θέση στην Εθνική Ελλάδος! 

Τέλος και ο Γιάννης Ντουνετας έδειξε το ταλέντο του καθώς και αυτός κατέλαβε την τρίτη θέση στον τέταρτο Πανελλήνιο αγώνα. 

Συγχαρητήρια στα παιδιά που για ακόμα μια φορά έδειξαν το ταλέντο του Ομίλου στην Αθλητική Αλιεία και έφεραν την Κάρυστο στο προσκήνιο. 

Να ευχαριστήσουμε τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου για την φιλοξενία καθώς τον Δήμο και την Ομοσπονδία της ΕΟΥΔΑ για την άψογη συνδιοργανώσει







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...