Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

«Η ελαφρότητα υπέρ του "ΟΧΙ"»

''Αυτοί που επιδιώκουν, με τόση ελαφρότητα, να σας πείσουν υπέρ του "ΟΧΙ" να δεσμευτούν προσωπικά και να σας πουν πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες και με ποιο καθεστώς, ώστε να μπορούν οι συνταξιούχοι από αύριο να πάρουν τις συντάξεις τους, οι γονείς να στείλουν χρήματα στα παιδιά τους που σπουδάζουν, οι ελεύθεροι επαγγελματίες να εξαργυρώσουν τις επιταγές τους και να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

Επειδή αρκετοί συμπολίτες με ρωτάνε πότε θα ανοίξουν, η απάντηση είναι μία: θα ανοίξουν μόνο εφόσον επικρατήσει το ΝΑΙ και σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα φέρει συμφωνία με τους εταίρους. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να γίνει κούρεμα καταθέσεων. 

Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ανοίξουν και αν ανοίξουν θα δίνουν υποτιμημένη δραχμή. 

Υ.Γ.1: οι μάσκες έπεσαν. Ο Τσίπρας με την παρέα του είχαν κρυφή ατζέντα ρήξης και εξόδου από το ευρώ από πριν τις εκλογές. Είναι οι αντιπρόσωποι του λόμπι της δραχμής που επιχειρούν να εκμηδενίσουν την αξία των περιουσιών των Ελλήνων, προκειμένου να την αγοράσουν οι πλούσιοι φίλοι τους με αντάλλαγμα έναν ντενεκέ λάδι. 

Υ.Γ.2: ψυχραιμία και ψιλά το κεφάλι. Η κυβέρνηση μας μπορεί να μας πούλησε και να επιχειρεί να μας διχάσει, αλλά εμείς πρέπει να σταθούμε όρθιοι και ενωμένοι.

Γιάννης Μανώλης

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα με αυτούς που μπλέξαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Αποτελεί επιχείρημα το "εμετικός"; Κάτι άλλο έχετε να πείτε για τους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ που πήραν σήμερα μισές συντάξεις ή για τα δρομολόγια της γραμμής που μειώθηκαν;

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...