Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Το περιοδικό του Συλλόγου "ελπιζώ" Νοτίου Ευβοίας είναι μια πραγματικότητα

ΣΚΟΠΟΣ: Το περιοδικό του Συλλόγου "ελπιζώ" είναι μια πραγματικότητα! Το "ελπιζώ διαβάζω" δημιουργήθηκε με ένα και μόνο σκοπό. Να δώσει βήμα σε Εσένα να ενώσεις τη φωνή σου με τους καρκινοπαθείς της Νότιας Εύβοιας. Γνωρίζουμε πως η μάχη με την ασθένεια είναι δύσκολη, πολλές φορές άνιση.
Γνωρίζουμε πως σε αυτούς που νοσούν η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα όρια της προσωπικής τους αντοχής συνεχώς δοκιμάζονται. Βοηθήστε μας να ακουστούν παντού. Βοηθήστε μας να νικήσουμε. 


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Στο πρώτο τεύχος του περιοδικού "ελπιζώ διαβάζω" αρθρογραφούν, μέλη του Δ.Σ του Ελπιζώ, ο Διευθ/ντής του Ακτινολογικού Τμήματος του Διόκλειου Πανεπιστημίου Καρύστου και μέλος του Ελπιζώ κ.Γεώργιος Αναστόπουλος, η Ψυχολόγος του Συλλόγου Βάλια Παπαθανασίου, η Παιδοψυχολόγος Σοφία Ερατώ Μερτζανάκη και o Executive Chef Κουλιάτσης Παναγιώτης. Βήμα έχει επίσης δωθεί σε ασθενή που δίνει μήνυμα ζωής μέσα απο την εμπειρία που βίωσε.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ: Το περιοδικό μας μπορείτε να το προμηθευτείτε απο το βιβλιοπωλείο του κ. Παπαλυμπέρη NIRO SYSTEMS (πλατεία Καρύστου) και απο το Super Market CARREFOUR Μαρινόπουλος.

Όσοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν να βοηθήσουν τον Ελπιζώ (σχολεία, επιχειρήσεις) στη διάθεση του εντύπου παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Περισσότερα σημεία πώλησης θα ανακοινωθούν μέσα απο την σελίδα του Ελπιζώ. Για εκείνους που επιθυμούν να λάβουν την ηλεκτρονική μορφή (PDF) του περιοδικού, επικοινωνήστε με τον Σύλλογο μέσω email (info@elpizoevia.gr).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...