Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήρια Επιστολή του Συλλόγου Βοήθειας και Υποστήριξης Καρκινοπαθών Νοτίου Ευβοίας

Ο Εθελοντικός Σύλλογος Βοήθειας και Υποστήριξης Καρκινοπαθών Νοτίου Ευβοίας ελπιζώ ευχαριστεί θερμά το Χορευτικό Τμήμα Μαρμαρίου για την προσφορά μέρους των εσόδων του απο τις εορταστικές του εκδηλώσεις, προς ενίσχυση του δύσκολου έργου του Συλλόγου μας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκδηλώσουμε τις ευχαριστίες μας τόσο για την ηθική όσο και για την υλική συμπαράσταση απο τους συνδημότες μας στο Μαρμάρι και απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής και δράσης για τον περιορισμό των δυσκολιών που ο καρκίνος δημιουργεί στις κοινωνίες μας. 
Σας ευχαριστούμε πολύ που συμβάλλετε έμπρακτα στη προσπάθεια που
κάνουμε για να μετατρέψουμε τη θυµατοποίηση σε αυτοδυναµία και τη νόσηση σε υγεία. Ο καρκίνος δεν έιναι ανίκητος.


Το Δ.Σ του ΕΛΠΙΖΩ

Αγαπητό notiosevoikos
Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την δημοσίευση και γνωστοποίηση του εθελοντικού μας έργου στην περιοχή της Ν. Καρυστίας κατά του καρκίνου.
Έχουμε γνώση του μόνιμου πια συνδέσμου του Συλλόγου μας στην ιστοσελίδα σας και σας είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για αυτό. 
Η επιτυχία του έργου μας μεγάλο βαθμό εξαρτάται και απο την δική σας συμπαράσταση η οποία και έκανε γνωστό τον φιλανθρωπικό αγώνα του συλλόγου μας στο ευρύτερο κοινό κατά το παρελθόν. 
Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για αυτήν σας την βοήθεια. 
Θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη να εκφράσουυμε τις ευχαριστίες μας σε εσάς, στο Χορευτικό Τμήμα Μαρμαρίου και σε όλους τους συμπολίτες μας. 
Παρακαλούμε όπως δημοσιεύσατε την ευχαριστήρια επιστολή του συλλόγου μας. 

Με τιμή, 
Για το Δ.Σ του Ελπιζώ 
Σταύρος Θωμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...