Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Προβλήματα με τον χιονιά στη Ευβοια - Στα "Λευκά" η Κάρυστος

Σφοδρή χιονόπτωση στη Νότια Εύβοια Αρκετό το χιονι που έπεσε στη πόλη της Καρύστου το Μαρμάρι ,τα Στύρα και η γύρω περιοχές, με το χιόνι να φτάνει μέχρι την παραλία. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα επιδεινωθούν τις επόμενες ώρες.
(Αυτή την ώρα συνεχίζεται η χιονόπτωση)
Το νέο κύμα σφοδρής κακοκαιρίας με έντονες χιονοπτώσεις και τσουχτερό να πλήττει τις τελευταίες ώρες όλη την Νότια Εύβοια.
Αρκετά προβλήματα έχουν προκληθεί λόγω της χιονόπτωσης στο οδικό δίκτυο του νόμου, και σε πολλά σημεία υποχρεωτικές είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες. 
Στην επαρχιακή Οδό Καρύστου-Χαλκίδας(57 χ/θ διασταύρωση Λεπουρων έως Κάρυστο ο δρόμος είναι κλειστός, 
σύμφωνα και με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από την Υ.Π.Π.Σ) και η κίνηση των οχημάτων σε πολλά κομμάτια του δρόμου διεξάγεται μόνο με αλυσίδες, παρά τις προσπάθειες που καταβάλουν τόσο ο Δήμος Καρύστου, ο Δήμος Κύμης-Αλιβεριου και όμοροι Δήμοι για να διατηρήσουν το οδικό δίκτυο ανοιχτό.

Προβλήματα διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος, υπάρχουν έως και τώρα σε χωριά γύρω από τη πόλη της Καρύστου και ευρύτερης περιοχής του Δήμου που «ντύθηκαν» στα λευκά.












Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα επιδεινωθούν τις επόμενες ώρες και θα διατηρηθούν μέχρι την Τετάρτη το βράδυ όπου θα εξασθενήσουν σταδιακά. 
Σε λίγο περισσότερες φώτο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...