Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Αλέκος Αλούκος: Η...Διαίρεση διορθώθηκε και η ετυμηγορία των πολιτών του Δημου Καρύστου αποκαταστάθηκε

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, με την απόφαση υπ’αριθμ. 231/2014 το Διοικητικό Πρωτοδικείο Χαλκίδας έκανε δεκτή την ένστασή μου και αποκατέστησε την τάξη και την βούληση του λαού του Δήμου Καρύστου.

Όπως γνωρίζετε η περιπέτεια κράτησε 4.5 μήνες, με συνεχείς αιτήσεις, ενστάσεις δικαστικές παραστάσεις, δικηγόρους και βέβαια πολλά έξοδα. Και όλα αυτά για να αποδείξουμε ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας έκανε παιδαριώδη αριθμητικά λάθη, δημιουργώντας τη γνωστή στρέβλωση στην κατανομή των εδρών στις περιφέρειες Στυρέων και Μαρμαρίου.
Δεν υπήρξε αμφισβήτηση ψήφων ατομικών η παραταξιακών, ούτε λάθος στην ερμηνεία και εφαρμογή του νόμου που διέπει τις εκλογές.

Υπήρξε, χωρίς καμία αμφιβολία, ανεπίτρεπτη άγνοια στοιχειωδών αριθμητικών πράξεων και μεγάλη επιπολαιότητα, από εκείνους που είχαν την ευθύνη στην έκδοση της αρχικής απόφασης.

Διότι δεν είναι δυνατόν να γράφεται στην ίδια σειρά της αρχικής απόφασης ότι : ο συνδυασμός π.χ. της Κας Βρανά που έλαβε συνολικά 296 ψήφους, μετά τη διαίρεση με το εκλογικό μέτρο που είναι 433 για την κατανομή των εδρών,να έχει αχρησιμοποίητο υπόλοιπο ψήφων 683. (Είναι δυνατόν;)

Που εκτός του αριθμητικού λάθους, είναι και αντιαισθητικό, αφού στην ίδια γραμμή δεν διακρίνει ο συντάκτης της απόφασης, την τεράστια αντίφαση.

Ούτε είναι δυνατόν στην κατανομή των εδρών στις περιφέρειες του Δήμου, να λαμβάνονται οι ψήφοι της περιφέρειας Μαρμαρίου, για τον υπολογισμό των εδρών στην περιφέρεια Στυρέων, σε όλους τους Συνδυασμούς της Μειοψηφίας.

Και αυτό είναι μεγάλη επιπολαιότητα!

Τέλος καλό ! Είναι όμως όλα καλά; Όχι βέβαια. Και γιαυτό πρέπει ΟΛΟΙ μας, ο καθένας από τη σκοπιά του, να αγωνιζόμαστε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα! 

Και αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους. 

Εμείς, στη Διοίκηση του Δήμου, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό στόχο.

Να κάνουμε τις Πόλεις μας και τα Χωριά μας ποιό όμορφα , και τη ζωή των συμπατριωτών μας καλύτερη.

Για αυτό το στόχο θα παλεύουμε και θα αγωνιζόμαστε!

Θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους τους πολίτες του Δήμου μας

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ 2015

Νέα Στύρα 22/12/2014

Αλέξανδρος Αλούκος
Δημ. Σύμβουλος Δήμου Καρύστου
πρ. Δήμαρχος Αλίμου Αττικής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...