Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ληστές με σίδερο επιτέθηκαν σε ζευγάρι ηλικιωμένων στα Στύρα


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνουν πλέον τα πολλαπλά κρούσματα ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων στο Δήμο Καρύστου.

Τον τρόμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από τα Στύρα, καθώς έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών.

Όλα ξεκίνησαν περί τις 02.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο σύζυγος χρειάστηκε να βγει από το σπίτι του προκειμένου να χρησιμοποιήσει την εξωτερική
τουαλέτα.

Κατά την επιστροφή του, δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές και στη συνέχεια τον έσυραν στο σπίτι όπου και έδεσαν, τόσο αυτόν όσο και τη σύζυγό του. Από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων ο ηλικιωμένος υπέστη κατάγματα στα πλευρά.

Οι ληστές διέφυγαν αρπάζοντας ότι αντικείμενο αξίας μπόρεσαν να βρουν, ενώ η γυναίκα κατάφερε να κόψει τα δεσμά του συζύγου της με ένα μαχαίρι.

Το ζευγάρι ειδοποίησε την αστυνομία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρύστου, όπου ο σύζυγος εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Αμφότεροι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καρύστου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο άνδρας, ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η ασφάλεια Χαλκίδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τη γνωστή σπείρα ληστών που έχει ρημάξει τον τελευταίο καιρό την ευρύτερη περιοχή της Καρύστου, ή μιμητές ληστών της αττικής που καίνε με σίδερο σιδερώματος τα ανήμπορα θύματα τους ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...