Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Υπογραφή συμβάσεων για δύο νέα εργα στην ΠΕ Ευβοιάς «Βελτιωση οδού Πολυπόταμος - Στύρα» - «Σήμανση οδικού δικτύου Β. Εύβοιας»

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη οι συμβάσεις για την κατασκευή δύο ακόμη έργων στην ΠΕ Ευβοίας. Πρόκειται για το έργο «Βελτίωση οδού Πολυπόταμος - Στύρα», προϋπολογισμού 300.000 € καθώς και για τη «Σήμανση οδικού δικτύου Β. Εύβοιας», προϋπολογισμού 200.000 €. 

Το πρώτο έργο αφορά τη συντήρηση και την αποκατάσταση βλαβών και φθορών της επαρχιακής οδού Λέπουρα – Κάρυστος της ΠΕ Εύβοιας και συγκεκριμένα το τμήμα απο τη διασταύρωση για Πολυπόταμο μέχρι τα Στύρα, μήκους 10 χλμ. Προβλέπονται εργασίες χωματουργικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης στο εν λόγω τμήμα που σήμερα παρουσιάζει πολλά
προβλήματα και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τους οδηγούς.


Το δεύτερο έργο αφορά τη σήμανση του οδικού δικτύου της Β. Εύβοιας. Προβλέπεται η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας καθώς και η οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση στο Επαρχιακό και Εθνικό Δίκτυο της Β. Εύβοιας. Στο εν λόγω δίκτυο υπάρχουν σήμερα πολλά επικίνδυνα σημεία για τα διερχόμενα οχήματα.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα τη σπουδαιότητα της βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο. Ο αυξημένος κυκλοφοριακός φόρτος και η υψηλή συχνότητα των αυτοκινητικών ατυχημάτων, επιβάλλουν άμεσες, δραστικές και ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Η νέα Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει με σκληρή και συστηματική δουλειά, με σωστό προγραμματισμό και συντονισμό των αρμοδίων υπηρεσιών της, να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με ξεκάθαρο στόχο το όφελος των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας.


1 σχόλιο:

  1. Εεεεεε ρεεε που παμεεε ρεεεε!!!!!!
    Φτιαχνουν τον παλιο δρομο αν καταλαβα καλα???Για την νεα οδο Πολυποταμος - Καψαλα ουτε κουβεντα.... Οι αποζημιωσεις των κατοικων στα αγραφα??? Το γεφυρι της Αρτας εχει γινει αυτος ο δρομος..........
    Αναδοχος και νεος αναδοχος ολο νονους εχει αυτος ο δρομος αλλα τι νονους της νυχτας πια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...