Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Παραλία σκύλων η θέση «Κατσούλι»

Σε Παραλία σκύλων μετατρέπεται η θέση «Κατσούλι» για να κάνουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια τα κατοικίδια.  Αυτή είναι η πρόταση της  Δημοτικής ενότητας Καρύστου που καθόρισε την θαλάσσια περιοχή  για το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων.
 Με νομοθετική διάταξη ο ΥΝΑ υποχρέωνε τους δήμους μέχρι την 10η Νοεμβρίου, να καθορίσουν παράλιες για λούσιμο δεσποζομένων ζώων.   

Οι παραλίες αυτές δεν πρέπει να είναι πολυσύχναστες, να μην συμπεριληφθούν οργανωμένες παραλίες, να υπάρχει ισομερής κατανομή αυτών των παραλιών στις περιοχές δικαιοδοσίας των ΟΤΑ , να επιλεχθούν παραλίες με περιορισμένη έκταση

Και όσοι φιλόζωοι  πιστών τετράποδων φίλων τους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν την ελεύθερη  πλέον πρόσβαση των σκύλων στη θάλασσα, άλλα και όσον αντιδρούν με την άστοχη κατά τα άλλα λέξη «λούσιμο», υπομονή...
Το Υπουργείο Ναυτιλίας θα προβεί στην επεξεργασία των προτάσεων και στην έκδοση Γενικού Κανονισμού Λιμένα με τον οποίο θα καθορίζονται οι τελικές θαλάσσιες περιοχές όπου θα επιτρέπεται το λούσιμο των δεσποζομένων ζώων συντροφιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...