Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Πρωταθλήτρια Ομάδα για το 2014 ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου

-Ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου Πρωταθλητής 2014-
Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Σαρωνικό Κόλπο ο εθνικός τελικός του πανελληνίου πρωταθλήματος αθλητικής αλιείας από σκάφος. Διοργανωτής ο Ναυτικός Όμιλος Αμφιθέας και συμμετείχαν αθλητές από ομίλους όλης της Ελλάδα που έχουν εντάξει στις δραστηριότητες το συγκεκριμένο άθλημα.

Ο αγώνας αυτός είχε διπλή σημασία. Αφενός να βγάλει τους δικούς του
νικητές και αφετέρου να αναδείξει τον πρωταθλητή αθλητή για το έτος 2014, την πρωταθλήτρια ομάδα και την εθνική που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις.


Νικητής και σε αυτόν τον αγώνα, όπως και στον προηγούμενο πανελλήνιο που είχε γίνει στον ΟΕΑΝΑΠ ο Αντώνης Δρόσος του Ν.Ο.Καρύστου. 2ος ο Αντώνης Παπαδόπουλος του ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη και 3ος ο Γιώργος Λιζάρδος του Ν.Ο.Καρύστου. 

Πρώτη νικήτρια ομάδα ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου με τους Χρήστο Βερούχη και Αντώνη Δρόσο. Δεύτερη νικήτρια ομάδα ο ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη με τους Αντώνη Παπαδόπουλο και Άκη Τηνιακό. Τρίτη νικήτρια επίσης δυάδα από το Ναυτικό Όμιλο Καρύστου, ο Κώστας Δρόσος και ο Γιώργος Λιζάρδος.

Πρωταθλητής-Εθνική Ομάδα

Μετά και την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος αλιείας βγαίνουν οι συνολικές κατατάξεις των αθλητών αλλά και των ομάδων. Το άθροισμα των θέσεων κατάταξης δίνουν τη τελική βαθμολογία όπου για να συμμετάσχει κάποιος πρέπει να έχει πάρει μέρος σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος. 

Έτσι για το έτος 2014 έχουμε 

Πρωταθλητή Αθλητή τον Αντώνη Δρόσο με πρωτιές και στους δύο αγώνες! Δεύτερος ο Χρήστος Βερούχης και τρίτος ο Γιώργος Λιζάρδος. 

Πρωταθλήτρια ομάδα ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου. 

Δεύτερη ομάδα ο ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη και Τρίτη ο ΟΕΑΝΑ Πειραιά. 

Εθνική ομάδα η εξάδα αποτελούμενη από τους: Αντώνη Δρόσο(Ν.Ο.Καρύστου), Χρήστο Βερούχη(Ν.Ο.Καρύστου), Γιώργο Λιζάρδος(Ν.Ο.Καρύστου), Άκη Τηνιακό(ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη), Κώστα Δρόσο(Ν.Ο.Καρύστου) και Αντώνη Παπαδόπουλο(ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη).

Η επιτυχία του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου είναι τεράστια και πρωτόγνωρη στα χρονικά του αθλήματος, αν αναλογιστούμε ότι αθλητές ενός ομίλου κατάφεραν να κατακτήσουν και τις τρεις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και να στελεχώσουν με 4 από τα 6 μέλη την Εθνική Ελλάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις το 2015.


1254: Αντώνης Δρόσος Πρωταθλητής Ελλάδας 2014 

1290: Η Ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου κατάφερε να σαρώσει τις πρωτιές και να συγκεντρώσει τα περισσότερα από τα κύπελλα σε αυτό το πρωτάθλημα. Πρωταθλήτρια ομάδα για το 2014 με πρωταθλητή αθλητή, με τα τρία κύπελλα για τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και με 4 από τους 6 αθλητές της εθνικής Ελλάδας! 

Στη φωτό διακρίνονται από αριστερά Χρήστος Βερούχης, Αντώνης Δρόσος, Κώστας Δρόσος, Γιώργος Λιζάρδος, Στέφανος Ήμελος(αρχηγός) και Τάσος Περιβολάρης(έφορος αλιείας)

1285: Εθνική Ελλάδας στην αλιεία από σκάφος. Τα μέλη που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις το 2015.

1288 Οι νικήτριες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

1270: Αντώνης Δρόσος και Χρήστος Βερούχης με το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...